Korostuspuuteri aikuiselle(kin) iholle

Essence mielletään helposti nuorten meikkisarjaksi edullisen hintansa takia mutta joukosta löytyy upeita tuotteita myös aikuisille naisille.

Yksi tällänen on BRIGHTEN UP! Banana powder, eli vaaleankeltainen mattapuuteri. Tällä teet bakingit tai korostat kauniisti kasvojen korkeimmat kohdat. Tällä taikoo hetkessä freesimmän ilmeen, ihoa kuivattamatta. En ole aiemmin ollut kakkupuutereiden ystävä vaan olen ainoastaan irtopuuteria käyttänyt koska omistan todella kuivan ihon. On muuten vaikea löytää hyvä irtopuuterikaan niille kaikista kuivimille kuukausille, suurin osa korostaa vaan kosteusköyhyyttä. Tätä puuteria olen käyttänyt nyt tovin päivittäin eikä talvellakaan naama huonoa tykännyt.

20180614_180510.jpg

Puuteri väriltään on hennon vaaleankeltaista mutta kasvoilla kuitenkin väritöntä. Itse kuvailisin tätä valopuuteriksi ja jos valokynän käyttö tuntuu hankalalta käyttää niin suosittelen tämän testaamaan!

20180614_181025.jpg

Helppo, nopea sekä edullinen tuote käy ikään katsomatta kelle tahansa. Tästä löytyy myös tummempi, persikan värinen vastaava tuote mikäli bansku tuntuu liian vaalealta.

20180614_180536.jpg

Itse olen isolla puuterisudilla levittänyt tämän kasvoille(jopa välillä kauttaaltaan) ja tosiaan tämä vain kirkastaa kasvoja, ei ole kimallusta eikä shimmeriä ja siksi käy hyvin aikuisillekin. En sano etteikö aikuiset siis voisi glitteröidä kasvojaan mutta päiväkäytössä moni perinteinen highlighter on ainakin itselle liikaa.

20180614_181154.jpg

Hintaa puuterilla on 3,69e eli todella edullinen tuote on kyseessä. 

20180614_185126.jpg

Koostumus on kermaisen puuterimainen mutta kevyt ja helposti levittyvä. Ihan ehdottomasti oma lemppari Essenceltä ja tässä on mielettömän hyvä hinta-laatusuhde!

Itsellä jo toinen laatuaan menossa ja onneksi tämä kuuluu pysyvään valikoimaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *