Korvakorut osana itseilmaisua

Korut on paitsi kauniita asusteita mutta parhaimmillaan osa itseilmaisua myös ja oikeilla koruvalinnoilla voit kertoa paljon muille itsestäsi. Tai kantaa niitä voimaa tuovina elementteinä. Koruilla voi korostaa aatteita, mielipiteitä, voimasanoja kuin rakkaita mietelauseitakin sanomatta mitään ääneen.

Kokosin yhteen muutamia voimakkaasti sanomansa ilmi tuovia koruja.

Globe Hope tekee korvakoruja ja Hope korvikset sopii tämän hetken maailmanmenoon täydellisesti. Toivo on se asia mistä muistutuksen me kaikki tarvitsemme tällä hetkellä. Kauniit, näyttävät mutta ekohenkiset korvikset ilahduttavat varmasti myös kanssaihmisiä.

Kuva Hope Globen verkkokaupasta

Uhana Designin upeat Gentle X Fierce  kukkakorvikset sisältää viestin hieman hienovaraisemmin, sanat gentle ja fierce näkyvät korujen liikkuessa mutta kantaja tietää kyllä noita voimaannuttavia sanoja mukana kantavansa.

Kuva Uhana Designin verkkokaupasta

HidastajaArtin Grl Pwr korvakorut voivat viestiä montaa eri asiaa. Vahvaa feminismiä, tyttöjen puolella seisomista tai takana voi olla vielä henkilökohtaisempikin viesti. Tältä brändiltä löytyy muitakin vahvoja statementkoruja mm.Fuck This Shit-tekstillä olevia korviksia.

Kuva HidastajaArtin verkkokaupasta

Samaskorun Rauhaa korvikset on yhdet omista lemppareista ja rauhansanoma itselle tärkeä asia. Rauha ja sen tarve on päivittäin esillä, kehorauha, mielenrauha, työrauha, henkinen rauha sekä rauha yleiseisti arjessa. Rauhaa korviksia saa muuten viidessätoista eri värissä.

Kuvan Rauhaa-korvakorut saatu yhteistyössä Samaskorun kanssa

Woodmindin upeat Risticross-korvikset on myös täynnä monenlaista symboliikkaa ja monimuotoisuutta vaikka itse ristihän on simppeli muoto. Nykyisin risti yhdistetään kristinuskoon mutta sillä on kautta aikojen ollut useita merkityksiä. Risti on ollut vertauskuva auringolle, kaikkeudelle sekä jumaluudelle sekä sitä on pidetty myös toivon ja voiton symbolina. Risti ja sen merkitys on myös monelle hyvin henkilökohtainen. Risti on muotona simppeli mutta Woodmindin koruissa on kaunis kuvio tuomassa jykevään puuhun keveyttä.

Kuva Woodmindin verkkokaupasta

Koruilla voi voimaantua, muistuttaa itseään pysähtymään tai tsempata itseään muistamaan vaikeiden aikojen keskellä että parempaa on luvassa. Empathy Lifestyle Designin voimalausekorvakoruissa on voimalauseita, mietteitä sekä uskoa paremmasta. Välillä me kaikki tarvitaan muistutus että  sateen jälkeen paistaa aina aurinko.

Kuva Empathy Lifestyle Designin verkkokaupasta

Rakkaus on voimakas sana, voimakas tunne ja rakastuneena tunteen haluaa näyttää. Rakkaus on mieletön voimavara mikä kantaa yli monien vaikeiden aikojen läpi. Rakkaus on monelle myös  se jokin mitä elämään kaipaa lisää. Montaa asiaa ja tunnetta voi viestittää Mamakorun ihanilla Love-korviksilla. Korvakorut on leikkisät ja näyttävät ja varmasti näihin iskee silmänsä mikäli on vähän lovea vailla.

Kuva Mamakorun verkkokaupasta

Meillä on upeita kotimaisia koruntekijöitä, rakastan erityisesti puuta materiaalina ja nämä kaikki korvakorut on mielestäni upeita, pieniä taideteoksia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *