Kotimaiset joululahjavinkit

Joulu on kohta ovella, haluttiin me tai ei. Joulu jakaa mielipiteet jyrkästi ja kuluttamista onkin syytä harkita. En itse kriminalisoi lahjakulttuuria kunhan siinä on joku tolkku mukana. Ostetaan tarpeeseen tai tehdään fiksumpia valintoja mistä ja mitä ostetaan.

Kokosin teille kotimaisia lahjavinkkejä, hyvinkin fiilispohjalta tai no, taisin tehdä omaa toivelistaani jos rehellisiä ollaan.

Ruoko Designin mieletön sk8-penkki on ajaton ja äärimmäisen tyylikäs mutta myös todella monikäyttöinen. Toimii penkkinä, tai näppäränä säilytysratkaisuna. Ruoko Designilla on muutenkin upeita tuotteita ja brändiin kannattaa tutustua.

Moikolla on niin mieletön kattaus heijastavia tuotteita valikoimissaan että ihan varmasti löytyy jokaisen tyyliin sopiva hengenpelastaja. Löytyy tyylikkäitä, asenteellisia, graafisia ja hauskoja kuvioita.  Kivi-lapasissa on heijastinpintaa hyvin ja malli ja kuviointi on todella unisex ja jokaiseen tyyliin sopiva.

Kuori Leatherin huippuosaaminen ja tuotteiden ajaton tyylikkyys on jotenkin henkeäsalpaavaa. Käsintehdyt nahkatuotteet vain paranevat käytössä ja ovat kestävä valinta. Puula-korttikotelo on äärimmäisen tyylikäs ja sopii niin skandinaaviseen kuin graafisen rohkeaan tyyliin.

Suklaa on aina hyvä valinta lahjaksi. Goodion tyylikkäät pakkaukset ei vaadi käärettä enää päälleen ja varmasti ilahduttaa kaikkia. Goodion suklaa on monesta syystä hyvä ja helppo valinta, vegaaninen raakasuklaa ja helposti kierrätettävä kääre tekevät näistä ekologisen vaihtoehdon. Flower-suklaa on ei niin perinteinen makuelämys joka varmasti olisi ihana yllätys kelle vain.

Ideaalitilannehan on lahjoja hankkiessa se että tietää mitä toinen tarvitsee ja itsellä usein on toiveena jokin kodintekstiili aikansa eläneen rinnalle. Puuvillatehtaan Pitsi-kivipestyt kylpypyyhkeet on meillä tarvelistalla. Nämä rouhean maalaisromanttiset pyyhkeet hivelevät omaa visuaalista silmää todella kovasti.

Lahjan ei tarvitse missään nimessä iso tai hintava ilahduttaakseen saajaansa. Miikon Ahven-magneetti on niin symppis ja hyvä esimerkki tuotteesta josta tulisi helposti osa niidenkin kalustoa kellä jo kirjaimellisesti on kaikkea.

Tässä muutama helmi ja esimerkki kotimaisesta osaamisesta. Ja aineetonta osaamista ei kannata unohtaa, lahjakortit hierontaan, siivoukseen tai kauneudenhoitopalveluihin on myös ihanaa luksusta joulun jälkeen käytettäväksi.

 

 

koti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *