Kuivan ihon pelastaja-Bybi Beautyn Mega Mist

Alohair

Löysin ihan mielettömän, superkosteuttavan kasvoveden, eli Bybi Beautyn Mega Mistin.

Olin lukenut ylisanoja ja hehkutusta tästä suihkeesta ja kun TwistBellä oli I love me-messutarjouksessa tämä ja sen sai hieman edullisemmin kuin normaalisti (TwistBellä ilman tarjousta 32.90e mikä on kyllä aika paljon 50ml kasvovedestä!) niin tilasin testiin. No testattuani ymmärrän hinnan ja pelkään vähän etten pysty enää olemaan ilman.

Koostumus on huomattavasti paksumpaa kuin peruskosteussuihkeissa ja jopa melkein geelimäistä. Kosteussuihkeessa on mm. hyaluronihappoa, ruusua, glyseriiniä, appelsiininkukkaa sekä granaattiomenaa, jotka yhdessä tehokkaasti tuovat kosteutta ihoon sekä merilevää josta saa hyviä antioksidantteja sekä mineraaleja. 

Pumppu tässä pullossa on aika napakka ja myös suihke tulee ulos enemmän sykäyksittäin kuin todella hienovaraisena sumuna, toki se että koostumus ei ole aivan vesimäistä voi myös tähän vaikuttaa. Lasipullo tuntuu yleelliseltä ja suihkeella on ihoa täyteläistävä ominaisuus ja tällä saakin kaunista, nuorekasta hehkua iholle. Olen käyttänyt tätä aamuin ja illoin ja välillä meikin päälle. Meikin päälle en suoraan tuotetta sumuta vaan meikkisieneen, jolla painelen kosteusboostin kasvoille . Ihmettelin erikoista tuoksua ja googlettelin sitä hieman. Ilmeisesti tuoksu on mielipiteitä jakava ja itsellä kesti hetki tottua siihen. Ei varsinaisesti paha ole mutta erikoinen, ja tuoksu kyllä haihtuu todella nopeasti iholta pois. Sen verran ihanasta tuotteesta kyse ettei haittaa vaikkei tämä nyt ihan lempituoksuni olekaan.

Tässä suihkeessa ei muuten vesi ole pääraaka-aine niinkuin useimmissa suihkeissa. Iso osa kosteussuihkeesta onkin rakennettu kukkaisvesistä. Inci muutenkin on täyttä tavaraa, vaikken mikään inci-tulkki olekaan. Välillä joudun googlaamaan pitkäänkin että ymmärrän mikä aineosa on kyseessä ja mikä funktio sillä tuotteessa on. Ja aina en ymmärrä siltikään. 

Bybi Beautyn tuotteet on luonnonkosmetiikkaa ja sarja tulee Englannista. Tuotteiden ulkonäkö on herkän naisellinen, raikas ja vähäeleinen.

Oli muuten sellanen tuote että olin aika välittömästi koukussa! 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kuulostaapa ja näyttääkin ihanalle! :)

Alohair
Alohair

Tää on, jopa niin ihana että tuntuu etten raaski käyttää edes vaan hilloan kaappiin talvipakkasia ajatellen. 

Kommentoi