Kuivan ja ärtyneen ihon pelastus, Super Hydrate Overnight Mask

Oon aika pahasti myöhässä tässä Paula’s Choice-buumissa kun muistan että ystävät hypetti brändiä jo reilu 10 v sitten. Olen vuosien varrella testaillut merkiltä yhtä sun toista, saamatta kummempaa ahaa-elämystä ja parin pettymyksen jälkeen päätin että annan vaan olla, luovutan brändin suhteen. Olin jopa hyvin vastaavalla myyntipuheella olleen yönaamion ostanut, huomatakseni ettei se toimi edes jalkavoiteena joten ihan yllätin itseni kun tämä oli saatava. Tämä Super Hydrate Overnight Mask on kehitetty yhdessä Skincityn perustajan Annican kanssa ja se taisi olla minulle se juttu miksi tämän tilasin testiin. Tykkään Skincityn omista tuotteista kovasti sekä jotenkin kaikki Skincityn kanssa menee nappiin. Vaikka olen joskus jonkun yhteistyön tehnyt Skincityn kanssa niin en siksi kauppaa hehkuta vaan siksi että heiltä saa mm.uskomatonta asiakaspalvelua ja apua minkä tahansa iho-ongelman kanssa, tai vaikka apua sävyjen valinnassa.

Olen yönaamioiden suurkuluttaja ja ne on mulla vähän sellanen heikko kohta. Olen testannut kymmeniä luultavasti ja vastaan on tullut monenlaista. Useimmiten ongelma on joko heikko kosteutusteho tai sitten se ettei tuote imeydy ihoon ja naama liimautuu tyynyn tai kaikista kauheinta on toki jos naamio tukkii ihoa, kosteuttamisen sijaan.

 

Super Hydrate Overnight Maskissa on oikeastaan kaikki mitä osaan toivoa. Kosteutusteho mainio, samalla naamio rauhoittaa ihoa kummasti, kevyen geelimäisen koostumuksen ansiosta imeytyy nopeasti sekä tässä ei ole kuin pieni mieto tuoksu. Mm.puolukkaa, lakkaa sekä seljanmarjaa sisältävä naamio tuntuu ihanan viilentävällä kasvoilla ja ehkäisee tulehduksia iholla. Erityisesti nyt kun kasvojen iho ärsyyntyy maskin käytöstä, on tämä ollut täydellinen rauhoittamaan juurikin kuivaa suunympärysihoa. Käytän naamion alle hoitoveden ja seerumin ja viimeistelen tällä naamiolla, lähes joka ilta. Luulen että ilmojen lämmetessä tämä riittää yksistäänkin.

Naamion voi käyttää myös ihan pikanaamiona, 20min vaikutusajalla ja olen käyttänyt esim.ennen meikkiä naamion kasvoilla ja meikki on levittynyt kauniisti kosteutetulle sekä rauhoittuneelle iholle. Erityisesti tuntuu että ihon pintakuivuus on kadonnut tätä käyttäessä. Koska alkutaipaleeni brändin kanssa oli takkuileva, tilasin tästä testiin minituubin ja rakastuin ekalla käyttökerralla ja piti  täyskokoinen laittaa heti tilaukseen myöskin. Oon nykysin todella vaativa ja kranttu tuotteiden suhten, tässä on ollut ilmoilla kosmetiikkaähkyä ja totaalikyllästymistä purkkeihin ja onkin ihana ollut löytää helmiä kosmetiikkaviidakosta. Suosittelen tätä kuivalle ja pintakuivalle iholle ja käytettäväksi täsmäseerumin kanssa. Tämä on riittoisaa ja 88 ml purkki kestää kauan, joten 32e hinta on mielestäni edullinen.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *