Kuukausi Olaplex-uutuksien kanssa

Kirjotin Olaplexin uusista shampoosta sekä hoitoaineesta ensifiilikset jo mutta nyt on kuukausi takana testailua ja tilanneraportin paikka!

olaplex5.jpg

Herranjumala, hiukset vahvistuvat pesu pesulta ja ensimmäistä kertaa elämässäni tulee fiilis että onko tämä tässä, etsintä ohi, voiko tästä paremmaksi tulla? Tietyllä haikeudella jopa sen sanon koska rakastan testata tuotteita, eri koostumuksia, tuoksuja sekä fiilistellä ajatuksella täydellisestä mutta saavuttamattomasta tuotteesta. Mutta ehkä se onkin tässä! 

Oon aiemmin tykännyt tuosta Olaplexin numero kolmosesta mutten kuitenkaan ole ollut mitenkään täysin ällistynyt siitä ja välillä jopa unohtanut sen hiusrutiineistani mutta tämä shampoo&hoitoaine-duo on silkkaa luksusta omalle hiukselle. 

Nämä nr.4 ja nr.5 ovat niin monella tapaa juuri sitä mitä odotan pesutuotteilta. Loistava pesuteho, pitkään puhtaantuntuinen lopputulos sekä maaginen hoitavuus. 

Vaikka tästä ei paremmaksi päästäisi enää pesutuotteiden kanssa niin tyydyn kohtalooni, ensimmäinen kerta tukkanörtin elämässä kun voisin sitoutua yksiin pesutuotteisiin loppuelämäkseni! Ehkä välillä joutuisin piipahtamaan vieraissa kuitenkin jotta osaisin taas arvostaa sitä mitä olen jo löytänyt!

Onneksi muilla tuotesaroilla vielä on työtä, älä vaan tule vinkkaamaan täydellistä muotovaahtoa, hiuskiinnettä tai volyymituotetta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *