Lähes maaginen primer

Alohair

Originsin Skin Perfecting Cooling Primer with willowherb on kyllä niin erikoinen tuote että! Primer on ilmavaa vaahtoa, joka tuntuu viileältä kasvoilla. Tässä on aavistus heleyttävää sävyä mukana ja iho näyttää hetkessä freesimmältä. 

Koostumus todella on erilainen kuin missään aiemmin käyttämässäni primerissa ja tuotetta on jotenkin todella hauska (kyllä, hauska!) käyttää. Tässäkin on Originsille tyypillisesti upea tuoksu joka tekee meikkihetkestä ihanan kokemuksen.

Tuoksu sekä erikoinen, jopa hieman poreileva vaahto kasvoilla saa minut poikkeuksellisen ilahtuneeksi jopa harmaina marraskuisina aamuina. 

Ihohuokoset ei tietenkään tällä maagisesti pienene mutta kyllä tämä auttaa niiden piilottamisessa.  Iho silottuu, ihon sävy paranee sekä primerin päälle tehty meikki näyttää kauniimmalta. Huokoset on helppo meikata piiloon ja meikkipohjasta tulee kauniimpi. Tämän kasvoille tuoma viileys sekä raikkaus on ihan omaa luokkaansa ja en oikein etes osaa kuvailla kuinka erikoinen ja ihastuttava tuote on kyseessä. 

Origins tunnetaan tieteen ja luonnon yhdistävistä innovaatioistaan ja tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka pyörän voi keksiä uudelleen, niin että siinä on kin jotain uutta. Tämä on erityisesti meille nörteille loistava tuote, meille ketkä halutaan että ihonhoidossa on jokin juju. 

Primer levitetään kosteusvoiteen päälle ja tosiaan koostumus tässä on todella kevyt ja hyvin kasvoille levittyvä. Tuoksusta vielä sen verran että on sen verran kaunis tuoksu kyseessä että tahtoisin hajuvetenä saman. 

Origins on yksi lempimerkeistäni ihonhoidossa, aivan ihana sarja!

 

Kommentit

Alma T
Alma aamutakissa

Ei vitsi tää kuulostaa jännältä!

Alohair
Alohair

Tää on kiehtovin kosmetiikkatuote aikoihin! 

Gingerbiscuit (Ei varmistettu) http://ginger--biscuit.blogspot.com

Olen useasti ihastellut tätä ja miettinyt, että toimisiko tämä rasvoittuvalle iholle. Nyt alkoi kiinnostamaan tuo tuoksu, että pystyisinkö käyttämään - täytyy käydä nuuskimassa :)

Alohair
Alohair

Se tässä on huono ettei saa oikeen testeriä, tai saa mutta toi koostumus lössähtää muovipurkissa niin ettei pysty saamaan tota tuntumaa testattua ennen ostamista :/

Salka T (Ei varmistettu) https://inthislightandonthisevening.blogspot.com/

Kuulostaa ihanalta! Mä en olekaan testannut sarjalta kuin sen kuplivan detox-naamion, mutta se onkin huippu ^_^ Täytyy pitää tämä vakavasti mielessä :)

Alohair
Alohair

Kaikki Originsit mitä oon testannut, on ollu aivan ihania! 

Kommentoi