Laventelia ja minttua

Alohair

Sain maahantuojalta testiin Paul Mitchellin kosteuttavat lavender mint shampoon ja hoitoaineen.Olen aiemminkin jo kertonut että PM oli ensimmäinen hiustenhoitosarja jonka kanssa huomasin että hiustenlaitto oikeasti helpottuu oikeilla tuotteilla ja nyttemmin olen ihastunut sarjaan yhä enemmän.Nuorempana en osannut ajatella ympäristöön kohdistuvia asioita samalla tavalla kun nykyisin ja olen pyrkinyt tekemään parempia valintoja kaikkien ostosteni suhteen.Paul Mitchell ei testaa eläimillä ja iso osa tuotteista on vegaaneillekin sopivia ja koska tuotteet on oikeasti loistavia niin ei tee mieli tehdä turhamaisia kompromissejakaan.

Lavetelin ja mintun tuoksuiset shampoo ja hoitoaine tuovat hiustenpesuun ihanaa ekstraa, ja on hauska huomata kuinka hemmotteleva pesukokemus voi ollakkaan.Shampoo vaahtoaa pehmeästi ja hoitoaine levittyy vaivatta.Hius on puhdas ja pehmeä ja mieli levollinen.Tiedän monia ihmisiä ketkä vihaavat hiustenpesua mutta itse en kuulu tuohon joukkoon, kuten tuosta jopa kornin runollisesta kuvailusta voi päätellä.Nämä tuotteet siis on mielestäni aika ihania, ja nyt varsinkin raskaana ollessa, suurin osa tuoksuvista tuotteista on ollut enemmän tai vähemmän pannassa mutta tästä tuoksusta nautin erityisesti.Toistan tässäkin kohtaa taas itseäni kun kerron että olen todella kiinnostunut tuotteiden aromaterapeuttisista ominaisuuksista ja tämä mintun ja laventelin yhdistelmä on todella rauhoittava ja rentouttava.Täytyy sanoa että olin aiemmin mieltänyt tea tree tuotteet lähinnä ihohoitoon ja nimenomaan aknen taltuttamiseen mutta tea tree näissä tuotteissa tuo nimenomaan raikkaan tunteen.

Suositushinta näille 300ml tuotteille on 24e/shampoo ja 26e/hoitoaine.Paul Mitchelliä maahantuo Miraculous oy joka on mm.kotimaisen four reasons sarjan takana ja heillä on äärimmäinen määrä vegaanisia tuotteita valikoimissaan, pesutuotteista tehohoitoihin sekä muotoilutuotteisiin.Jos kiinnostaa voin tehdä vaikka postauksen vegaanituotteista.Miltä kuulostaa?

Kommentit

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Tuo shampoo ois niin mun juttu!!

Alohair
Alohair

Olen nyt muutamia tea tree sarjan tuotteita testannut ja kaikki on olleet loistavia.Aiemmin mielsin nämä enemmän selkeisiin päänahan ongelmiin mutta ihan kaikille kuitenkin käy mainiosti!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Kuulostaa ihanalta tuo laventeli-minttu yhdistelmä. Paul Mitchell edustaa mulle sellaista ihanaa ylellistä hiustenhoitoa, vaikka en varmaan ole koskaan heidän tuotteitaan kokeillut edes. Jotenkin ne mielikuvat vaan syntyy :D

Alohair
Alohair

PM.llä on kyllä tuote jokaiseen tukkaongelmaan(kesti aikoinaan tovin oppia kaikki tuotteet) eli suosittelen testaamaan!

Mira / Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

PM:n tuotteet ovat itselleni jääneet melko vieraiksi, vaikka nimenä onkin tuttu. Pitäisi joskus tehdä lähempää tuttavuutta :)

Alohair
Alohair

Osa merkeistä jää pimentoon, vaikka kuinka hyviä olisi.Mutta kun on itselle sopivat tuotteet käytössä niin mitä sitä kaikkia testaamaankaan.

Maria / Maria Glow -blogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Paul Mitchellillä on kyllä ihan todella paljon upeita tuotteita! Oma lemppari on ehdottomasti Hot Off The Press lämpösuoja, mutta myös jotain shmpoita oon joskus kokeillut. Laadukas merkki! Myös nuo sun kokeilemat tuotteet vaikuttaa tosi kivoilta :)

Alohair
Alohair

Hot off the press on paras lämppäri mitä oon käyttäny, ja muitaki helmiä muotoilutuotteista löytyy!

Kommentoi