Laveran 7 päivän ampullikuuri ikääntyvälle iholle

Tuote saatu pr-näytteenä.

Sain reilu viikko sitten maahantuojalta ylläripaketin, josta paljastui Laveran Two-Phase intensive firming treatment eli 7 päivän ampullikuuri.Minähän rakastan ampulleja ja tehokuureja (ja pipettejä sun muita) niin olin vähintäänkin innoissani paketista.Hyvä että maltoin kuvat nappasta kun piti jo päästä kokeilemaan.

Ihon kollageenintuotantoa boostaavat Green Lift Complex-raaka-aineseokseen tehonsa pohjaavat ampullit lupaavat kiinteyttää ihoa sekä terhakoittaa ilmettä. Ryppyjen luvataan myöskin pienentyvän. Aikamoisia lupauksia mutta näitä on kovasti kehuttu joten luottavaisin mielin lähdin testaamaan.

Ampullit voi käyttää viikon tehokuurina tai kerran viikossa ylläpitoon. Kaksifaasinen koostumus tulee ravistaa ennen käyttöä hyvin ja pakkauksessa tuli mukana muovinen ”ampullinavaaja” jolla lasisen kapselin sai helposti auki. Ampulli katkaistaan keskeltä rikki joten kannattaa varoa ettei tee haavaa. Ampullin sisältö käytetään iltaisin osana ihonhoitorutiinia.

Ampullin ravitseva koostumus tuntui ihanalta iholla sekä muutaman päivän käytön jälkeen ihokin tuntui todella pehmeältä. Ampulli sisältää useita öljyjä jotka tuntuvat lempeältä sekä rauhoittavalta iholla.

Laitoin seerumin ampullin jälkeen iholle sekä ymmärtämiin ja nyt viikon jälkeen iho tuntuu ravitulta ja tehokosteutetulta. Jopa ihan odotin iltaisin että saan laittaa ampullin iholle,niin kovasti kuurista tykkäsin.

Rehellisesti täytyy myöntää etten osaa sanoa pienenivätkö rypyt kun minulla ei ole varsinaisesti ryppyjä muualla kuin kulmakarvojen välissä tuo kuuluisa Sibelius-ryppy. Kurttu kulmien välissä on niin ilmesidonnainen että se ei kosmetiikalla katoa mutta muuten koin ihon ihanan tuntuiseksi. Tosiaan ravittu sekä tehokosteutettu ja kimmoisampi iho nyt on. Tekisi mieli hankkia ylläpitokuurikin lisäavuksi.

Suosittelen kuuria sekä toki ikääntyvälle iholle mutta muistakin syistä kosteusköyhälle hipiälle. Hintaa kuurilla on noin 20e ja ajattelin viimeistään talvella ottaa uuden kuurin tätä ihoa hellimään.

Lavera on saksalainen brändi, jolta löytyy lähestulkoon kaikkea kosmetiikkaa. NaTrue-sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa myydään lähes ympäri maailmaa ja Laveraa pidetään yhtenä luonnonkosmetiikan pioneereista.

Laveraa myy mm.maahantuoja NHS ja Ruohonjuuri.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *