Lempeä kuorinta talvi-iholle

 

 

Sain testiin Madaran tuotteita syksyllä ja olen ottanut testiin sitä mukaa kun edelliset tuotteet on kaapista loppuneet. Tai no ainakin melkein.

Tämä Madaran Exfoliating Oil-to-milk scrub on itselle vanha tuttu lemppari. Itsellä on pintakuiva iho joka hyötyy kuorinnasta mutta monesti muut mekaaniset kuorinnat on liian rankkoja herkälle iholle, harvakseltaanki tehtyinä. Tämäkin on mekaaninen kyllä mutta poikkeuksena muihin verrattuna tämä kuorinnan sekä syväpuhdistuksen lisäksi kosteuttaa ihon. 

Tässä tuotteessa on hyvin erilainen koostumus kuin muissa vastaavissa, öljymäinen tuote muuttuu maitomaiseksi kun mukaan lisää hieman tvettä. Todella lempeän ylellinen tuote sisältää vulkaanista hiekkaa, kauran sekä aprikoosin öljyjä.

madara1.jpg

Ihon pinta tasottuu, sävy kirkastuu ja iho vastaanottaa paremmin muut tehoaineet kuorinnan jälkeen. Mekaanisia kuorintoja ei normaalisti suositella käytettäväksi kun n. 2 viikon välein ihotyypistä riippuen mutta tämän uskaltaa useamminkin käyttää (jopa 2-3kertaa viikossa, lukee pakkauksessa) . 

Tässä tuotteessa on jotain herkkää, luonnollista ja todella yleellistä samaan aikaan ja nautin ihan tämän käytöstä. Varmaan vastaavalla idealla toimivia tuotteita on muitakin mutten itse ole törmännyt tai no etsinytkään, olen tätä jo muutaman tuubin käyttänyt. Tämä on nopea käyttää, ei vaadi pitkiä vaikutusaikoja eikä vie iholta pois luonnollista kosteutta. Kuorinnan jälkeen kasvovesi, seerumi ja hyvä yövoide niin aamulla iho on sileä, ravittu sekä kosteutettu. 

madara.jpg

Sanoinkin jo että oma  iho hyötyy kuorinnoista, niikuin pintakuiva iho tekee mutta harvassa on ne tuotteet millä ihoa voi kuoria sitä vahingoittamatta. Liiallinen kuorinta tekee tuhoa iholle, kuivattaa sitä ja vaikka iho onkin uusiutuva luonnonvara niin rankat käsittelyt näkyvät yllättävän pitkään ihon kunnossa. Erityisesti mitä enemmän ikää tulee niin ihonhoitoon täytyy suhtautua lempeydellä ja hellyydellä. 

Madara on aika iso nimi luonnonkosmetiikan saralla ja itse tykkään tuotteista kovasti vaikka muutamien vuosien varrella kokeilemieni tuotteiden kanssa en ihan sinuiksi ole päässytkään. Madara on myös tehnyt mieletöntä kehitystyötä, ja tänä päivänä heiltä löytyy mieletön valikoima upeita luonnonkosmetiikan tuotteita. 

madara3.jpg

Olen vähän hurahtanut luonnonkosmetiikkaan pikkuhiljaa, jäin siitä junasta kun muutama vuosi sitten tämä skene räjähti massiiviseksi. 

Ihonhoidon osalta kaikki alkaa olla luonnonkosmea mutta värikosmetiikan kanssa en ole vielä kauas edennyt. Muutamia huulituotteita, irtopuuteria ja paria poskipunaa lukuunottamatta olen vielä ihan lapsenkengissä. Pitäisi ihan ajan kanssa lähteä metsästämään itselle meikkipohjan tuotteita. 

madara2.jpg

Tuote saatu NaturalGoodsCompanylta

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *