Letti kiinni,letti auki

Alohair

Sain Lushilta ihanan pr-säkin(!!) jossa oli huumaavan tuoksuinen Sea Spray joka sai minut innostumaan pitkästä aikaa letittelystä.

Sea spray on suolasuihke,volyymituote jolla nostaa niin tyven kun tuo tuuheutta koko tukkaan. Olen tiennyt että Lushilta löytyy joku juuri tämän tuoksuinen tuote ja olen sitä vuosia metsästänyt ja sattumalta löysimme toisemme!Oletin nimittäin että tämä tuoksuu sellaselle sea breeze tyyppiselle megafreesille mutta tämä onkin ihana,huumaava nerolin tuoksu!Suolasuihkeet on omiaan kesään sekä lettikampauksiin sekä rantalaineisiin.

Kokosin muutaman esimerkin siitä kuinka letti muuttuu täysin kun sitä hieman aukaisee muhkeammaksi.Kesällä on ihana pitää hiuksia kiinni ja jos perusponnari tympii niin tässä muutama vinkki!

Ihan tavallinen letti kolmella osiolla.

Sama letti 'aukaistuna' eli osioita hellästi irrotellaan.Kun kiinnität letin löysästi kuminauhalla,on aukaisu helppoa ja letti pysyy vielä kasassa.

Letti neljällä osiolla.

Letti neljällä osiolla,aukaistuna.

Kalanruotoletti.

Kalanruotoletti aukaistuna.

Figure eight,eli kahdeksikon muotoon tehty letti(vaatii muuten hieman enemmän sorminäppäryyttä kuin perusletit).Tätä ei saa auki koska letti täytyy tehdä todella napakaksi.

Letti viidellä osiolla,tätä en saanut siististi avattua koska jo itessään letti on leveämpi kuin perusletit.

Lettien pohjalla vain suolasuihke,en tahtonut lakalla tärkätä hiusta joten irtohiusta jokaisesta letistä tulee.Kesäaikaan rennot letit onkin omiaan, ja pienet fly-awayt ei ainakaan itseä haittaa.

Kommentit

Kirsikka W.

Riittäisipä itselläkin sorminäppäryys tällaiseen letittelyyn! Näyttävät nimittäin tosi upeilta :)

Alohair
Alohair

Kiitos, nyt täytyy paljastaa ettei kyse oo omasta päästä,toiselle helpompi näpertää.

Kommentoi