Living Proof

IMG_5587blog.jpg

 

Living Proof -muotoilutuotteet testissä

IMG_5589blog.jpg

Control hairspray

 

Luultavasti paras lakka mitä olen ikinä käyttänyt, pitkiin hiuksiin siis. Antaa kevyen pidon, ei tunnu hiuksissa. Tuoksu on melko voimakas, mutta hyvä. Kokeilin myös raudan alle hyvällä menestyksellä, koska tuote lupasi lämpösuojaa. Kannattaa tietysti harjata hiukset lakan suihkuttamisen jälkeen, ennen kuin alkaa kihartamaan. Kovempaa kiinnitystä haluaville tai kampausten viimeistelyyn valitsisin jotain muuta.

 

 

IMG_5591blog.jpg

Perfect Hair Day 5-in-1 styling treatment

 

Silottava, tuuheuttava, vahvistava, hoitava ja kiiltoa antava viimeistely- ja hoitotuote. Lunastaako lupauksensa?

 

Tuote on voidemainen, hiuksiin jätettävä tuote. Kokeilin pienen määrän pitkiin hiuksiin levittämällä tyvestä latvaan ja puhalsin föönillä kuivaksi. En oikeastaan huomannut paljon vaikutusta, mutta tuote ei ainakaan latistanut. Hiukset jäivät ilmavan tuntuisiksi. Seuraavalla kerralla annostelin reilummalla kädellä ja tulos oli hieman lähmäisen tuntuinen hius. Tuntui siis että hiuksissa on tuotetta. Myös tyvi näytti hieman likaiselta. En saanut tuotteesta oikein mitään irti. Ehkä pyöröharjalla föönaamalla voisi tulos olla parempi?

 

 

IMG_5590blog.jpg

Perfect Hair Day dry shampoo

 

Todella hyvä kuivashampoo! Lupaa oikeasti puhdistavansa ja sen myös tekee. Suihke on melko kuivaa ja jättää valkoisia täpliä sinne tänne, mutta läikät on helppo hieroa sormilla pois, Ei jätä tahmaista tai takkuista tunnetta tyveen. Tyvi ei myöskään jää liian mattaiseksi. Jättää hyvän tuoksun hiuksiin.

Tuotteet saatu testiin siis Living Proofia maahantuovalta Framedalta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *