Löysin naamiorakkauden!

Ostin Hairmailista, joka on hiusalan tukku, näitä naamioita myyjän suosituksesta ja ihastuin todella kovasti! Kyseessä on siis kangasnaamio johon tehoaine on imeytetty. Naamio on todella ohut ja helppo saada kasvoille asettumaan(mukana on napakampi naamion mallinen’asetin’), sekä pysyy myös todella hyvin paikallaan. Valitsin itse argan oil&shea butter restorative maskeja itselleni, ostin pakkauksen jossa oli 5 naamiota.Nämä maskit ravitsee, rauhoittaa, tasapainottaa sekä virkistää kuivaa ja herkkää ihoa.Huomasin heti naamion kasvoille laitettuani että kosteutusteho on mainio.Vaikutusaika on 15-20 min ja tuon parinkymmenen minuutin jälkeen iho tuntui ihanalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Nappasin kangasnaamion pois ja hieroin jämät kasvoille, ja kun on öljypohjainen tuote kyseessä hierominen oli todella miellyttävää jopa itse tehtynä.Vielä seuraavat pari päivää tunsin vaikutuksen kasvoilla, ja sattui juuri silloin olemaan paukkupakkaset käynnissä eli kosteutussteho on loistava. 

naamari5.jpg

naamari6.jpg

 

Naamioita on tämän lisäksi olemassa:

-Triple effect hyaluronic acid ultra-hydrating mask, erittäin kosteuttava, elvyttävä naamio joka poistaa ihon jännitystiloja ja virkistää väsynyttä ihoa

-Bulgaria rose extract&grape seed oil firming mask,syväkosteuttaa, napakoittaa ihokudosta sekä pienentää ihohuokosia

-Collagen&Q10 perfecting peptide mask, antaa iholle nuorekkuutta, tasoittaa sekä kohottaa juonteita

Kaikki naamioit kiinnostaa kovasti ja varmasti tulen hankkimaan niitä testiin. Kysyessäni maahantuojalta Consult Ladylta naamioiden jälleenmyyntihintaa  joka on muuten 4e per naamio(TODELLA hyvä hinta siis, koska ainakin testaamani naamio on oikeesti loistotuote), kuulin että tällä sarjalla on myös näiden puuvillanaamioiden lisäksi erikoisnaamioita(mm.silkkinaamio, kasvikantasolunaamio, rintanaamio…), silmänaamioita(5 erilaista eri vaikutuksilla) sekä tehoseerumeita. Sarja on itselle vieras ollut tähän saakka mutta olen erityisen kiinnostunut näistä. Ja siis näitä on saatavilla mm. parturikampaamoista. Consult Lady on ammattilaistukku (sainkin juuri tiedon että kaikki kuluttajat ovat myymälään tervetulleita,jes!) ja heillä on myös hoitola Vantaalla. Nettisivuilla: http://www.consultlady.fi voi lukea enemmän.

Vaikka kukaan ei näytä edustavalta kangasnaamiossa, julkaisen silti kuvan itsestäni tämä kasvoillani, jotta on helppo hahmottaa kuinka ohut naamio on kyseessä:

naamari9.jpg

Oiva tuote home spa iltoihin ja muuten vaan tammikuuta(ja koko loppuvuotta)piristämään!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *