Luonkos, käsintehtyjä ihonhoitokakkuja

Saatu pr-näytteenä

 

Olen hyvin aikaani jäljessä koska nämä kakut on olleet kaikkien iholla jo pitkän tovin.  Luonkos tekee siis käsintehtyä kosmetiikkaa, kakkumuodossa. Valikoimista löytyy puhdistuskakkuja sekä vartalokakkuja , ja pääsin muutamaa testaamaan.

Tyrniä sisältävä Radiant kakku on herkän ja kuivan ihon puhdistukseen tarkoitettu tuote jolla putsaa jopa vedenkestävän ripsarin sekä mattahuulipunat. Idea kakuilla on se että hierot kakun kuiviin käsiin, ja viet kasvoille. Aprikoosinkiviöljyä, sheavoita, kookosöljyä sekä kaakaovoita sisältävä kakku sulattaa meikin naamalta jonka jälkeen kasvot pyyhitään esim.pyyhkeellä, sienellä tai musliiniliinalla. Koostumus on hyvin hoitava, kermainen ja yleellisen täyteläinen.

Periaatteessa tämä jo riittää mutta mikäli tuntuu niin ihon voi tuplaputsata tietenkin vielä. Oon tästä Radiantista tykännyt kovasti, niin ihanaa kun ei erikseen tarvitse käyttää silmämeikin putsaria ja tämän käyttäminen on jotenkin lohduttavaa, kuin lämmin syli mihin illalla kapsahtaa. Iho jää kosteutetun, tai ennemminkin ravitun tuntuiseksi ja muulta ihonhoidolta vaaditaan vähemmän.

Oma iho on tykännyt kovasti tästä ja luulen että talven tullen tää on ihan lifesaver.

Rebirth on toimintaidealtaan samanlainen mutta kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu kakku. Manteliöljyä sekä raakakaakaota sisältävä putsari putsaa sekä kirkastaa ihoa. Tässä on hieman huumaavaa makeutta tuoksussa ja on vielä hieman Radiantia yleellisempi käyttää. Olen hieman tätä testaillut mutta vähän säästelen tätä ihan tarkoituksella tuonne talvemmalle. Putsaa yhtälailla vaikeammankin meikin ja varmasti ihon muuttuessa kuivemmaksi huomaan tämän ja Radiantin välillä isompaakin eroa.

Kimaltava Celebrate vartalokakku tuo iholle ihanaa shimmeriä joka tässä vaiheessa vuotta vielä kauniisti korostaa päivetystä. Tyrniöljyä sekä kaakaovoita sisältävä kakku kosteuttaa ja kaunistaa ihoa. Tässä on lisäksi ihanan sitruksinen tuoksu joka tulee litsin eteerisestä öljystä joka mm. kohottaa mielialaa, joten tällä saa hyvin kokonaisvaltaisen elämyksen vartalonhoidosta.

Celebratessa on mukana synteettistä micaa, ja syy siihen on hyvin selitetty Luonkosin sivuilla ja syy on että luonnon mican louhintaprosessissa on eettisiä epäkohtia. Käytetty mica kuitenkin on muovitonta. Mica on siis se ainesosa joka saa tuotteen kimaltamaan, eli mineraalipigmentti.

Tykkään näistä zero waste pakkauksista, muotokieli niin kakussa kuin pakkauksessakin on kiva, ja muoto on myös käytännöllinen, ei vain kaunis. Ihana myös avata pakkaus ja törmätä you are beautiful tekstiin. Sitä ei liian usein kukaan meistä kuule.

Mulla on muuten instagramissa (@alohairblog) arvonta 11.9.2020 saakka jossa voit voittaa vapaavalintaisen kakun.

 

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *