Maailman ihanimmat hiustuotteet

Oon muutamaan otteeseen näistä Paul Mitchellin Awapuhi Wild Ginger tuotteista kirjottanut, ja nämä on niin ihanat että vaikka oon sarjaa jo tovin päässyt testaamaan. Tämä tuoksu on valehtelematta ihanin ikinä. Toki ei varmasti ihan kaikkien mielestä mutta itelle tää uppoaa niin syvälle. 

Tämä linja on hieman ylellisempää Paul Mitchelliä ja näistä huokuu luksus. Tosiaan upeat tuoksut, ihanat koostumukset ja tehokkuus tekee näiden käytöstä aivan omanlaisen kokemuksen. 

awapuhi.jpg

Nämä kolme ottaisin mukaan autiolle saarelle! Styling Treatment Oil on kevyt, siloittava seerumi, jonka itse käytän sekä kosteaan että kuivaan hiukseen. Kosteaan hiukseen tuomaan elastisuutta ja helpottamaan muotoilua ja kuivaan hiukseen silottamaan sekä tuomaan kiiltoa. Ihan muutama tippa riittää ja pumppupullosta on helppo annostella. Ei muuten tee hiusta lainkaan rasvaisen tai raskaan tuntuseksi. 

awapuhi3.jpg

Hydrocream Whip on kosteuttava muotovaahto joka käy hyvin lempihärvelini, ilmakihartimen alle. Tällä ei tule kovaa koppuraa hiuksesta vaan hius on helppo föönata joustavaksi ja kimmoisaksi. Tosi ihana luonnollinen tuki sekä terve kiilto on helppo saada tällä aikaan. Poistaa muuten hyvin pörröisyyttä ja toimii loistavasti estämään hiusten sähköisyyttä. 

awapuhi1.jpg

Texturizing Sea Spray on suolasuihke jolla saa ilmavaa tuuheutta. Tämä ei koveta hiusta vaan hius tuntuu jäntevältä sekä hoidetulta samaan aikaan. Monen suolasuihkeen tavoin tämä ei tee hiuksesta kiillotonta ja tönkköä vaan tällä saa hyvin liikkuvuutta sekä luontevaa kiiltoa aikaan. Suolasuihkeen voi käyttää joko kuivaan tai kosteaan hiukseen. Toimii hyvin föönin alla, lettikiharan kaverina ja liian siistin kiharan hetkessä taikoo rennommaksi parilla suihkaisulla. Suolasuihkeen mahdollisuudet on lukemattomat ja tämä onkin hennon suomi-tukan paras ystävä, oli mitta mikä tahansa. 

Käytän monesti tuon öljyn latvassa ja suolasuihkeen muualla hiuksissa, eli nämä käy hyvin yhteenkin. Olen muutamaa tuotetta lukuunottamatta testannut tämän AWG-linjan läpi ja rakastan ihan täysillä näitä. 

Olen saanut tuotteet maahantuojalta. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *