minu nounou love

Jännä miten yksi brändi voi saada niin paljon hyviä muistoja aikaan, tuoksuja ja ääretöntä ihastusta. Olin vasta hetken ollut kampaajana kun törmäsin Davinesiin, ensin ihastuin pakkauksiin, sitten tuoksuun ja lopuksi aatemaailma sinetöi rakkauden. Se että maailma on pullollaan kosmetiikkaa ja hoitotuotteita takaa sen että kaikilla on valinnanvapaus, löytää omalle hiukselle sekä arvoilleen sopivat tuotteet. Davines on maanläheinen, ekologinen sekä tietyllä tapaa taiteellinen sarja. Perhearvot, kierrätys ja hyväntekeväisyys on osa Davinesia ja se tekee jokaisesta purkista ja purnukasta vielä ihanemmat. Kirjoitan tätä blogia ystäväni Iriksen kanssa, ja kun olemme ensikertaa tavanneet työn puitteissa, keskustelu kääntyi nopeasti Davinesiin, ja molemmille varmaan oli selvää kuinka samoilla linjoilla kampaajina ollaan. Me ollaan niin Davines tyyppejä, rentoja, jalat maassa(joskus mudassa) tyyppejä ja meillä on aika samanlainen, vähän vinksahtanut ajatus kauniista tukasta. Se on välillä hullun naisen kihara ja välillä se on kimaltava ja välillä se on ihan solmussa. 

Osallistuin fb-kilpailuun ja voitin Davines tuotteet itselle ja ystävälle, ja toki se oli Iris kuka toisen satsin sai. Kuvailin hiuksiani sekä Iriksen hiuksia ja meille valittiin tällä perusteella sopivat tuotteet.
lovenounou.jpg

Omassa paketissa oli Nounou shampoo, joka on ennestään tuttu ja Love hoitsikka, jota käytin liiketyössä erityisesti pidennysten hoitoon. Love on todella tiukkaa jankkia ja se on tosi helppo laittaa latvaan. Liruissa hoitoaineissa tuote menee helposti tyvelle jonne oikeastaan hoitoa ei tarvitse joten koostumus on silkkaa lovea(siitäkö nimi, luultavasti).Loven tuoksu on ihana ja olenkin nuuhkinut tukkaa aika monta kertaa tässä muuutaman päivän aikana. Hiuksista tuli ihanan pehmeät, mitä oma hius harvoin on. Olen käynyt läpi muodikkaan melkein mustasta lähelle omaa harmaata projektin, joten tukka on karkea ja kiilloton ja se vaatii todella paljon työtä että saan kauniin hiuksen. Nounou shampoo on ihana, kermainen ja kivan tuoksuinen sekin. Shampoo on pakattu pehmeään muovipulloon ja se on tosi helppo saada ulos purkista, vihaan niin niitä kovia pöniköitä mitä joutuu ravistamaan ja ravistamaan ja hakkaamaan suihkun seinään jotta hiukset saa pestyä.  Kylppäristä löytyikin jo entuudestaan nounou hoitoaine ja sekin on loistava tuote. Aikoinaan käytin monta purkkia nounou maskia mikä taitaa olla ensimmäinen tehohoito minkä tajusin tehoavan. Olin jo luullut että sen valmistaminen on lopetettu, mutta juuri ilokseni googlettelin että se on kokenut saman makeoverin kun osa Davinesin tuotteista, eli jostain sitä siis saa. 

IMG_4842.JPG

Iris sai minut(ha ha haaaa…) ja rakastui myös niihin, tuoksu on merellinen muttei levämäinen, näillä sanoin kuvailu kuului. Ja loistava kiilto näillä tulikin hiukseen. Samaa jäykkää koostumusta Iris myös ihasteli, ja väri sattui kyllä erityisen passelisti Iriksen kylppäriin. Iriksellä on paljon hyviä kokemuksia myös Davinesin tuotteista mutta minua(lisää naurua) hän ei ollut aiemmin testannut.

Jotenkin Davinesin tuoksumaailma kiehtoo ja vie sinne Italian puutarhoihin mistä tuotteet tulevatkin. Muutamia muotoilutuotteita olen testaillut, ja hiuspuuterisuihketta olenki suitsuttanut täällä blogissa, mutta kun selasin Davinesin nettisivuja niin siellä oli paljon kiinnostavia juttuja mitä haluan kokeilla. Ja Davinesilla on myös joitain ihonhoitotuotteitakin. 

Käy kurkkaamassa :http://www.davines.com/

Davinesia suomeen tuo: http://www.facehelsinki.fi/

Ja meidän oma Davines arvonta löytyy täältä: http://www.lily.fi/blogit/alohair/kun-perusletti-ei-vaan-riita-mahtava-davines-arvonta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *