Naamiosankari

Nämä L´orealin Pure Clay maskit on olleet aika hypetyksen kohteena lanseerauksesta lähtien, joten päätin testailla myöskin. Sarjassa on kolme eri naamiota, kirkastava glow, puhdistava purity ja kuoriva exfo. Vaikutusajat näillä on n.10 min paitsi exfossa sen voi venyttää 15minuuttiin. Eniten itseäni kiinnosti glow naamio ja sen hankinkin ekana. Pikkupussukka puritya tuli livboxin mukana joten senkin pääsin testaamaan. Näitä siis suositellaan käyttämään muutaman kerran viikossa mutta itsellä nämä tuppaa kertaan viikossa jäädä, koska olen joko kiireinen tai laiska. Hintaa näillä purkeilla on alle 10e ja pitkin syksyä on ollut todella hyviä tarjouksia ja näitä on saanut jopa kuudella eurolla. pureclay.jpg

Multimaskingia olen tehnyt niin kauan kun muistan koska oma iho on hieman haastava ollut aina. Näitä siis voi käyttää yksin tai yhdessä. Itse tosiaan ootin tuolta glowlta eniten ja se on ollut loistava. Ei tietenkään vedä vertoja superlemppari glamglowlle mutta tässä on selkeästi parempi hinta-suhde. Hyvä, freesaava tuote pilkkahintaan. Purkki on todella riittoisa sekä vaikka naamio on tehokas niin se on yllättävän hellävarainen, ei kiristä eikä purista käytön jälkeen. Yleensä joudun laittamaan aika tuhdit seerumit ja kosteusnaamiot aina puhdistavien naamioiden jälkihoitona. 

Purity on kanssa hyvä mutta enemmän perussavinaamio omaan makuun ja kyllä tuo glow näistä kahdesta on oma lemppari. Sen verran glow vakuutti että on se exfokin käytävä ostamassa testiin. Vahva suositus siis täältä!

20161119_105731.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *