Naturel- syväkosteuttavat käsineet

Alohair

Muutama viikko takaperin kädet oli jostain syystä todella kuivat, sormenpäätkin kuin hiekkapaperia ja päätin testata pr-näytteenä saamiani Naturel merkkisiä kosteuttavia käsineitä.

Nämä mm.kollageenia, mineraaliöljyjä, e-vitamiinia, ruusua sekä shea-voita sisältävät hanskat olikin todellinen yllättäjä!

Huolellinen käsienpesu, hanskat käteen, 10-15min.vaikkari ja kädet oli kuin uudet. Todella hyvin kosteutti eikä kädet jääneet öljyisiksi tai tahmeiksi. Käpälät oli välittömästi pehmeät ja loputkin hoitavat aineet imeytyi ihoon helposti kun nappasin hanskat pois käsistä.

Hanskat on todella isot eli sopii useampaan käteen ja hanskoissa olevalla teipillä saa säädettyä omaan ranteeseen passeliksi. En juurikaan saa omaa aikaa niin että pystysin hautaamaan tassuni piiloon pitkäksi aikaa, joten lyhyt vaikutusaika on loistojuttu.

Tykkäsin näistä kovasti ja iso suositus esim.juhlapäivää ennen käytettäväksi. Myös miehille (erityisesti jos luvassa on paljon kättelyä)! Hyvin neutraali tuoksu käy hyvin sukupuoleen katsomatta (luulin automaattisesti että tuoksuisivat ruusulle).

Sain näiden hanskojen lisäksi Kauneutta.comista testiin myös saman merkin kosteuttavat sukat sekä kuorintasukat, joita erityisesti on kaikkialla kehuttu. Ihme ja kumma omat jalat on olleet ainoa kohta kehostani mitkä ei ole rutikuivat joten säästelen niitä kunnes tulee tarvetta. Muutenkin, itseasiassa imetän vielä niin en noita (tai muitakaan) kuorintasukkia ole vielä uskaltanut käyttää. 

Muutamia Naturelin tuotteita käyttäneenä voin sanoa että merkillä on poikkeuksellisen hyvät Suomen kieliset ohjeet pakkauksissa! Sen verran Korealaisia tuotteita testanneena, ohjeista yhtään tajuamatta, tälläiseen ihan kiinnittää huomiota.

Kommentoi