Nesteytystä tyylillä

Oon tietonen vedenjuonnin tärkeydestä kehon hyvinvointiin, virkeystilaan sekä ihon kuntoon liittyen ja siitä paljon paasannut täällä blogissakin. Erityisesti nyt tänä kesänä on ollut niin kuuma että vedenjuonti on elintärkeää. Itsehän olen saanut sekä lämpöhalvauksen että nestehukan vuosia sitten, nuorena terveenä naisena. Noista toipuminen vie muuten oman aikansa, ja on aika pelottavia kokemuksia molemmat. 

Kuitenkin vedenjuonti aina välillä unohtuu tai oikeastaan vesipullon mukaanotto on se mitä en muista. Eipä ole viime kuukausina ollut sitä ongelmaa, on meinaan niin kaunis ja pätevä pullo käytössä!

vesi2.jpg

Minulla on Vesi-pullo, jossa kylmä juoma säilyy kylmänä ja kuuma kuumana. Pullossa itsellä on ollut vettä, mehuja,kahvia ja teetä. Pullo on ruostumatonta terästä ja todella kevyt käyttää. Jopa 1vuotias jaksaa pullosta juoda ja taidankin hankkia hälle omansa. Kaikenlisäksi tämä on kaunein käyttöesine jonka omistan.

vesi4.jpg

Pullo on kehitetty vastaiskuna muoville, ja osa tuotoista menee itämeren puhdistamisen hyväksi. Tämän voi kierrättää metallijätteen mukana mikäli joskus tulee tiensä päähän. Rakastan muuten sanaa vesi pullossa, niin moni keksii tuotteelleen englanninkielisen nimen vaikka meillä on mainio, kaunis ja harvinainen varasto upeita suomalaisia sanoja.

Itsellä on puolen litran vetoinen pullo sävyssä Pink Quartz ja pullo saa osakseen ihailua kaikkialla. Omistan paljon pieniä laukkuja ja harkinnassa onkin hankkia pienempi 260ml vetävä pullo vielä. 

Isosuinen pullo on helppo putsata vedellä ja astianpesuaineella ja välillä suosituksena on käyttää pesussa apuna myös ruokasoodaa. Pullo on muuten todella tiivis ja isokoinen korkki helppo aukaista ja sulkea. Ehkä itsestäänselvyys että korkki toimii mutta kaikissa kohtaamissani pulloissa ei kuitenkaan näin ole! Koska suuaukko on suuri, saa normikokoiset jääpalat helposti pulloon. Olen välillä maustanut vettä limenlohkoilla ja tuoreilla mansikoilla niin nekin mahtuu pulloon (ja ulos) helposti.

Olen ihan fiiliksissä tästä ja jaksan tuijottaa ihanaa pulloani päivittäin. Oma vedenjuonti on lisääntynyt kummasti, ja en voi väittää etteikö pullon visuaalisuudella olisi iso osa siinä että pullo kulkee aina laukussa.

vesi5.jpg

Vesi- brändin takana on Suomalainen Finneko Oy ja pullot valmistetaan ainakin toistaiseksi Kiinassa. Finneko Oy.n takana on kaksi naista ja jotenkin heistä paistaa intohimo aidosti maailmanparantamiseen. Itse ihailen suuresti ihmisiä jotka tekevät asioita puhtaamman ja paremman maailman eteen. Etenkin nyt, 1vuotiaan äitinä, mietin paljon tulevaisuutta ja sitä millainen maailma ja luonto on lapselleni ja ehkä tuleville lapsenlapsilleni. Äitiys muutti ajatusta kertakäyttökulttuurista ekologisempaan ja jopa hävettää myöntää että kuinka piittamaton nuorempana olin. Piittamaton ja tietämätön!

Vesi-pullo on siis monella tapaa ihana!

Pulloa saa mm. brändin nettisivuilta ja tällä hetkellä näyttää olevan vielä alennuksia pulloista.

Sain pullon blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *