Niksipirkan tukkavinkit

Alohair

Kaikki muistaa Pirkka-lehden niksiosion sukkahousuvinkkeineen.Pirkka julkaisi niksejään myös vessapaperissa, ja kerran bongasinkin vessareissulla jotain, mikä oli pakko testata!

Sinäänsä hauskaa ettei tuossa puhuta mitään rullien poistosta...vappukampauksena toki nekin menisi.

Lennokas lähtötilanne.

Työvälineinä käytin puoliksi halkaistuja vessapaperirullia, koska omistan niin paljon hiusta ettei kokonaiset mahtuneet päähän.Kosteaan(sanoisin että hius kuitenkin oli noin 80% kuiva) kuontaloon laitoin Kevin.Murphyn full.again tuuheuttavan muotoiluvoiteen ja kiinnitin rullat pinneillä päähän.

Tässä jo osittain kuivuneena, rullahan on aika iso ja osa lyhyempää hiusta alkoi tippumaan jo rullilta pois.(Kyllä tää kampauksesta rullineenkin menisi,köyhän miehen Lady Gaga.)

Tässä lopputulos auki pöyhittynä.Nätisti ja pehmeästi latva kääntyi kiharalle.Lämpökäsittelyä ei tarvittu, joten hius ei tästä myöskään kärsinyt.Ainoa miinus on että vaikka hius oli jo aika kuiva, otti lopullinen kuivaminen useamman tunnin aikaa.Paplareissahan on se etu että niissä on 'reikiä', jotta hius pääsee kuivamaan nopeammin.

 En se minä ollut, se oli Pirkka!

Kommentit

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Aivan upeat kiharat ja noin helposti!

Alohair
Alohair

Yllätyin itekkin kuinka raudalla tehdyn näköinen lopputulos tuli! Mutta hyvä huomata ettei hiustenlaiton tarvitse olla välineurheilua.

Kommentoi