Nopea nutturan piristys

Hamstrasin tätä ideaa varten monta pakettia mustia peruspinnejä, mutta osa pinneistä oli viallisia, siis niistä puuttui toisen pään ’pehmuste’. Niiden laittaminen päähän ei tuntunut kivalta ja sain omaan päähän muutaman naarmun aikaan. Ei kiva. Mutta onneksi olin viime kesänä hankkinut värikkäitä pinnejä niin pääsin kokeilemaan toimiiko idea ollenkaan. Nythän on ollut paljon hiuksissa renkaita, helmiä,hakaneuloja yms. mutta toi renkaiden pujottelu omaan hiukseen ei ole mikään helppo nakki. Pinnejä sen sijaan on helppo lisätä mihin kohtaan tahansa ja tarvittaessa fiksata jos eka yritys ei mene putkeen. Todella nopeasti muutamalla pinnillä syntyy hauskoja yksityiskohtia, pinnit voi matsata vaatteisiin tai olla matsaamatta, toimii niinkin. 

Tuntuu että selittelen aina pörröisiä kampauskuvia mutta taaskaan ei ollut idea saada juhlanutturaa aikaan vaa piristää arkista sotkunutturaa, joten ei ole karvoja liimattu paikalleen. 

x1.jpg

x2.jpg

 

Testasin samalla L’anzan healing haircare sarjan Lustrous Finishing Sprayta ja Hair Plumperia tässä. Hair Plumper on siis tuuheuttava suihke, jolla saikin kivaa, kuivaa rakennetta hiukseen ja hiusta oli helppo työstää rennon näköiseksi. Toimi loistavasti tuossa sotkunutturassa, eli kaikki liukashiuksiset huom, tämä toimii! Viimeistelylakka eli Lustrous Finishing Spray oli todellinen yllättäjä, raikas kiva tuoksu ja pitävä kiinnitys, mutta…ihanan luonnollinen pinta hiukseen. Tämä ei tee hiusta mataksi, eikä kiiltäväksi, vaan hius on ittensä näköinen lakankin alla. (Tämä oli ensipuraisu lakkaan ja testailin myöhemmin tätä kiharan ja suoran polkan kiinnittämiseen ja kihara oli helppo saada luonnollisen ilmavaksi) Tykkään erityisesti näistä hienojakoisista ja jopa kuivista hiuslakoista. Tämä on loistava!
x4.jpg

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *