Nopea pohjameikki edullisesti Essencellä

Essencen meikkivoiteet on ollut aiemmin hieman harmaata aluetta itselle, ei sillä etteikö ne olisi kiinnostaneet mutta olen vaan käyttänyt vanhoja alta pois. Yritän pitää jonkun järjen mukana kosmetiikkaostoksilla. Teoriassa ainakin.

Nyt sopivasti useampi meikkivoide loppui alkusyksyn aikana niin ostin itse Fresh&Fit awake make up-meikkivoiteen sävyssä 30 fresh honey ja sain pr-näytteenä #insta perfect mattameikkivoiteen sävyssä 30 #funny ivory sekä Camouflage healthy glow concealerin sävyssä 10 light ivory eli pääsin testailemaan pariakin vaihtoehtoa. essence3.jpg

Itse olen pääasiassa Clarinsin meikkivoiteita tykännyt käyttää ja viimeisempänä olen The Ordinaryn seerumimeikkivoidetta ostanut. Essencen edulliset meikkipohjatuotteet ei hirveästi kalliimmille häviä mutta toki 50e meikkivoide on erilainen kun tuote joka maksaa kymmenen kertaa vähemmän. 

essence4.jpg

Ensimmäisenä #insta perfect, toisena Camouflage healthy glow concealer ja kolmantena Fresh&Fit.

Fresh&Fit on peittävämpi ja paksumpi kuin yleensä suosimani meikkivoiteet mutta levittyy kuitenkin vaivatta ja tasainen pohja on helppo saavuttaa meikkisienellä/beautyblenderillä. Yllättävää huomata että kaikkissa näissä on hieman hajuvesimäinen tuoksu, ei paha tuoksu ollenkaan mutta hieman ihmetytti. Tällä saa tervettä hehkua kasvoille ja tuote sopii hyvin kiireisellekkin meikkaajalle. Tämä pysyy hyvin kasvoilla koko päivän, toki irtopuuterilla kiinnitän meikin paikoilleen.

#Insta perfectissä on todella kiva koostumus, helposti levittyy ja tarpeen vaatiessa on tosi vaivatonta kerrostaa. Tämän luvataan olevan todella mattainen mutten itse sanoisi että tämä mikään megamatta olisi! Hyvä niin, kuten tiedätte olen heleän kuulaan meikin ystävä. Tuote on hauskassa tuubissa ja helppo annostella. Voide vaatii napakan ravistuksen ennen käyttöä. Tässä on myös parfyymin tuoksu ja aika voimakaskin sellainen joka hieman käyttömukavuutta vähentää mutta muuten oikein kelpo tuote. Ilman tuota tuoksua tämän helposti sekottaisi tyyriimpään meikkivoiteeseen. Hyvin pysyy päivän kasvoilla, ei kuivata ihoa ja omalla iholla ei juurikaan tummene päivän mittaan. 

Camouflage healthy glow concealer on todella hyvä peitevoide, tuo raikkautta kasvoille ja peittää luonnollisesti ihon pikkuvirheet. Olen tottunut peitevoiteisiin jotka eivät kuiva nopeasti iholle niin tämän kanssa joutuu toimimaan hieman ripeämmin. Toki työstöaikaa on mutta kuitenkin nopeammin kuivaa kuin aiemmin käyttämäni. Tämä jättää sy-ihon kauniiksi eikä korosta pikkujuonteita eikä kuivata muutenkaan sy-ihoa. Tämä on mainio tuote aikuisellekin iholle!

1538913562942_essence.jpg

Kuvassa olen levittänyt Fresh&Fitin koko kasvoille, #insta perfectin t-alueelle ja silmien alle sekä luomille Camoflage healthy glow concealerin ja kevyesti puuteroinut Benecosin värittömällä irtopuuterilla. Ihoni ei ole täydellinen ja en ole paklannut sitä ”tukkoon”. Minulla näkyy sy-iholla siniset verisuonet aika rumasti mutten niitäkään lähde täysin piilottamaan, tahdon luonnollisen tuntuisen sekä näköisen ihon. Toki arkimeikkiini kuuluu pohjan lisäksi aurinkopuuteri, poskipuna, kulmien laitto sekä ripsiväri taivutuksineen mutta halusin laittaa kuvan missä on vain perusmeikkipohja.

 

#Insta perfect ja Camouflage healthy glow concealer saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *