Noverpert- luonnollista mutta äärimmäisen tehokasta ihonhoitoa

Saatu pr-näytteenä

Novexpert on itselle tuttu brändi mutta silti merkillä on paljon vieraita tuotteita itselle. Näissä testiin saamissani tuotteissa on mukana niin ikisuosikkeja kuin uusia tuttavuuksiakin.

Superhellävarainen misellivesi eli koko nimeltään Micellar Water With Hyaluronic Acid rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa samalla kuin puhdistaa kevyen meikin tai muun lian iholta. Itse käytän tätä aamuisin putsaamaan ihon jotta vältyn vesipesulta. Koostumus on loistava ja tuotteen sisältämä hyaluroonihappo sitoo jo putsausvaiheessa kosteutta ihoon joten erityisesti tähän vuodenaikaan sopii kuin valettu. Misellivedessä on mukana vihreää teetä sekä fytiinihappoa jotka putsaavat iholta tehokkaasti saasteet sekä ehkäisee niiden tuomilta haitoilta. Iho jää todella pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi. Itse en meikkiä tällä putsaa mutta välillä käytän tätä kuitenkin tuplaputsaukseen öljypuhdistuksen jälkeen. Tämän ovh Joliessaon 20e. Novexpertiä myy isot luonnonkosmetiikkakaupat kuten Jolie sekä Ruohonjuuri ja myös Sokos.

Magnesium Mistiä olen käyttänyt useamman purkin jo. Ihoa kevyesti kosteuttava mutta tehokkaasti rauhoittava kasvovesi on todella kiva käyttää pitkin päivää iholle, sekä meikin kiinnitykseen. Tämä todella nopeasti rauhoittaa ihoa jos esim. iho jostain syystä ärtyy, tai tulee allergiaoireilua.

Edullinen (ohv 7.90e) suihke on riittoisaa ja toimii poikkeuksellisen hyvin meikin päällä. Poistaa puuterisuuden muttei tee ihoa tahmeaksi, koska ei ole sieltä kosteuttavimmasta päästä kumminkaan. Iho jää raikkaan ja miellyttävän tuntuiseksi. Merisuolaa sisältävä suihke tulee tasaisena sumuna kasvoille ja on siis todella helppo annostella.

Smoothing Toning Mist on myös vanha tuttu. Todella kosteuttava suihke on ihana, helppo kerrostaa iholle jotta saa äärimmäisen kosteutetun tunteen aikaan. Hinnaltaan tuote on 23 e Jolien verkkokaupassa mutta kyllä joka pennin vöörtti. Hyaluroonihappoa sisältävä kasvovesi käy hyvin aamuin illoin sekä myös meikin päällekin. Tämän luvataan kiinteyttävän myös ihoa, mutta en muista oliko kasvoni vähemmän kiinteät ennen tämän aloittamista. Olen noin 3-4 vuotta käyttänyt tätä läpi vuoden ,eli on useampi pullo tätä kulunut.

The Repulp Cream oli uusi tuttavuus mutta vitsi miten loistava voide tämä on! Kiinteyttää, siloittaa, pehmentää sekä kosteuttaa ihoa kunnolla. Imeytyy kuitenkin nopeasti ja toimii hyvin meikin alla. Soveltuu myös ikäntyyvälle, kosteusköyhälle iholle yhtä lailla kuin satunnaisesta kuivuudesta kärsivälle iholle. Tässä on myös extraa se että kosteuttaa huultenympärysihoa ( ja toimii myös sy-voiteena, joka on itsellä alue joka jää usein paitsioon) hyvin ja nyt maskiaikana itsellä erityisesti koko maskin alle jäävä iho kuivuu todenteolla. Tässä on mukana ikisuosikkiani karitevoita joka ainakin omalla iholla on juuri se aineosa jolla saan kuivuuden aiheuttamaa karheutta kuriin. Kahta eri hyaluronihappoa sekä merileväuutetta sisältävä voide tekee juonteita häivyttävän efektin sekä stimuloi kollageenin tuotantoa.

Todella toimiva nelikko, täydellinen tälläiselle kohta nelikymppiselle iholle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *