Nucode miracle makeup blender

MMB FUNCTIONS-WEB2.jpg

Meikkimunat(vierastan tätä sanaa niin kovasti..) ei ole varsinaisesti uusi juttu, mutta haluan kuitenkin kertoa Nucoden blenderistä teille. Periaate on sama kun beautyblenderissä eli meikkimuna kastellaan, ja ylimääräinen vesi puristetaan pois, jolloin se turpoaa noin kaksinkertaiseksi. Idea on että kostea sieni ei ime niin paljoa meikkituotetta itseensä. En tahtoisi verrata tätä bb.hen ollenkaan koska perusideaa lukuunottamatta nämä on hyvin erilaiset, mutta koska beautyblenderiä on suurin osa testaillut, ’vertailun’ kautta on helpompi kertoa myös tästä kilpasiskostaan.

Ensinnäkin, Nucoden versio on toiselta  puolelta litteä, ja näin ollen avaa enemmän mahdollisuuksia sienen käyttöön. Eri muodoilla on helppo saada erilaiset tuotteet asettumaan sekä myötäiltyä kasvojen muotoja.

nucode1.jpg

Toinen puoli on samalla tavalla pyöreä kun bb.kin, sekä pisaranmallisen sienen yläosa on terävä ja sillä onkin helppo käydä läpi mm. silmänympärykset sekä nenänpielet.

nucode3.jpg

Kuten kaikissa kuvissa huomaatte, on tämä sieni materiaaliltaan selkeästi huokoisempaa kun bb. Ensireaktio oli että pelkäsin sienen olevan kova, tai jotenkin jopa ihoa raapiva. Näin ei kuitenkaan ollut, sieni on pehmeä sekä miellyttävä iholla. Olen monenlaisia meikkivoiteita tämän kanssa levittänyt ja kaikki on kauniisti kasvoille asettunut. Olen käyttänyt tätä mm. peitevoiteen, kuultovoiteiden ja irtopuuterin levitykseen. Tuolla tasaisella puolella siis onnistuu loistavasti irtopuuterin laitto, käytän kosteaa sientä siihenkin.Beautyblenderin kanssa olen irtopuuterin laiton kokenut hankalammaksi muotonsa takia. Monesti myös suihkutan kosteuttavaa mineraalivettä sieneen ja käyn loppuviimeeksi kasvot kauttaaltaan sienellä läpi, näin puuterituotteetkin asettuvat pehmeästi kasvoille. 

nucode4.jpg

Meikkipussissani on paikka sekä Nucodelle että bb.lle ja molempia käytän eri tuotteiden kanssa riippuen millaista meikkipohjaa haen. Hinta Nucodelle on aavistuksen edullisempi kun Bb.n mutta aikalailla samaan hintahaarukkaan uppoaa. 

Olen saanut tuotteen maahantuojalta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *