Nyt on aika hoitaa hiukset kesän jäljiltä kiiltäviksi ja pehmeiksi

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Kesä kuivatti kutrit kiillottomiksi ja talvi tekee tuloaan syyssateiden jälkeen. Nyt jos koskaan kannattaa antaa hiuksille hieman hellyyttä.

Hiuksiin jätettävät öljyt ja seerumit on kullan arvoisia mutta hiukset kannattaa hoitaa jo pesuvaiheessa kuntoon ja hemmotella niitä säännöllisesti naamioin. Naamiot ei ainoastaan tee hiuksen ulkonäköä kauniimmaksi vaan kosteutettu hius on helpompi käsitellä sekä vahvempi. Hyvinvoiva karva on elastinen ja notkea sekä joustava.

Davinesin naamiot on olleet jo vuosia omia suosikkeja ja nyt pääsin testaamaan muutaman itselle uuden tuotteen.

Oon itse vähän tukkanörtti ja multa löytyy useampaa erilaista naamiota, joita käytän sen mukaan miten aion hiukset muotoilla. Esimerkiksi tämä tuhti ja tehokas Love naamio käy hyvin sileiden kampausten tueksi ja Minu hyvin oikeastaan kaikenlaisiin kampauksiin koska se hoitaa hyvin muttei liikaa.

Love/ curl hair mask naamio on tarkoitettu kiharalle hiukselle, jota oma karvani valitettavasti ei ole mutta se on myös loistava muuten kuivalle hiukselle. Kiharan hiuksen tuotteet kosteuttavat, silottavat sekä hillitsevät hiuksen pörrööntymistä ja mikään ei estä siis samoista ongelmista kärsivää suoratukkaista käyttämään niitä. Tehoaineena naamiossa on syväkosteuttava manteliuute.

Love naamio tuoksuu herkän kukkaiselle ja koostumus on todella paksua, kunnon jankkia. Toistan itseäni mutta paksujen koostumusten kanssa tuote on helppo viedä juuri sinne missä kuivuus on. Naamiolla on aika pitkä vaikutusaika eli 10-15minuuttia mutta hoitoteho on hyvä lyhyemmälläkin vaikkarilla.

Hiukset jää pehmeiksi, helposti käsiteltäviksi sekä ravitun tuntuiseksi. Hiuksiin jää luonnollinen kiilto ja hento tuoksu. Koko Love linja muuten on aivan ihana ja vie tuoksumuistoissa kauas kauas.

Davines on yksi ehdottomia lempibrändejäni ja rakastan söpöjä helppokäyttöisiä purkkeja.

Minu on astetta kevyempi, erityisesti värihiukselle soveltuva naamio, hyvin hoitava tämäkin. Syväkosteuttava Minu sisältää väriä suojaavaa kaprisuutetta ja tuo kaunista kiiltoa hiukseen, herättäen värin eloon. Sopii hyvin siloittamaan hiusta esim.kiharakampauksen pohjalle, poistamaan pörröisyyttä, kuitenkaan latistamatta kiharaa. Todella hyvä monelle eri hiustyypille, ja suosittelen erityisesti hehkuville sävyille.

Minu tuoksuu sitruksisen appelsiinikukkamaiselle (olen selkeästi loistava kuvailemaan tuoksuja) ja rakastan tuntumaa ja tuoksua hiuksissani. Tässäkin on sama 10-15 min.vaikkari ja aika harvoin minulla on niin kauan aikaa käyttää hiustenhoitoon mutta tosiaan hyvin hoitaa hiusta kiireisemmänkin mutsin aikataululla.

Molemmat naamioista on loistavia, Lovea en kuitekaan kaikista hennoimmille kutreille suosittelisi.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *