Päivä Lumoanin kuvauksissa

En ole ihminen kuka hakeutuisi kameran eteen, en koe lainkaan sitä omakseni. Mutta, siitäkin huolimatta ja juurikin siksi olin iloinen että menin oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Minut valittiin alkuvuodesta Lumoanin Tribeen, joka on brändilähettiläspesti. Olen aiemmin päässyt muutaman merkin brändilähettilääksi mutta tämä on ollut aivan mieletön matka. Olen päässyt tutustumaan merkin tuotteisiin sekä ihmisiin brändin takana ja jo ennestään ihanat vaatteet muuttuivat vielä upeimmiksi kun tapasin taustajoukot niiden takaa.

Lumoan on kotimainen vastuullinen brändi joka on tullut tunnetuksi erityisesti herkistä pitsimekoistaan ja laadukkaista, aikaa kestävistä vaatteistaan. Vaatteita on naisille ja lapsille ja valikoimissa on myös koruja sekä asusteita.

Me kuvattiin elokuun alussa syksyn uutuuksia ja oli aika kuuma päivä villapaidassa mutta väitän että suurin hiki tuli jännityksestä. En ikinä tiedä mihin tunkea kädet kuvissa enkä osaa rentouttaa kasvoja aitoon hymyyn. Lumoanin perustaja Suvi toimi kuvaajana ja osasi kyllä hommansa,ensimmäistä kertaa ikinä musta sai hyviä kuvia.  Mukana oli meidän Tribe-jengistä Henna, Anni ja Ilona. Ihana oli tutustua myös heihin.

Ensimmäisenä kuvattiin Hilja-mekkoa jonka suunnittelu tapahtui instagramissa vaiheittain ja siihen pääsi vaikuttamaan koko Lumoanin asiakaskunta.

Me kaikki ollaan eri kokoisia, -muotoisia sekä jokaisella on oma tyyli mutta silti Hilja näyttää hyvältä kaikkien päällä. Mekko on napakkaa kangasta, upean värinen ja siinä on taskut. Taskut, nuo monen ongelman ratkaisijat.

Pääsin myös pukeutumaan Hertta-mekkoon mikä onkin täydellisen mallinen mun vartalolle. Ihanan tyttömäinen mekko teki ihan prinsessafiiliksen.

Hieman lämmin oli neuleessa mutta hyvin me jaksettiin. Huippumallin elämähän tunnetusti on raskasta. Päivä oli ihana, tunsin ylittäneeni itseni kun voitin kamerakammoni ja kauhea myöntää mutta nyt on jo vähän paloa päästä kuvattavaksi. Pitkästä aikaa näitä kuvia katsellessa oli kaunis olo, mikä jotenkin tuntui unohtuneelta tunteelta. Kaiken kaikkiaan upea kokemus ja olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Päivästä jäi ihanat muistot ja tottakai upeat kuvat.

Muut kuvissa olevat vaattet:

Hali-neule

Lempi-neule

Silja-paitamekko

muoti vastuullisuus ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *