Päivetystä edistävä täsmäöljy kesäiholle

Saatu pr-näytteenä.

Sain Ruohonjuurelta testiin muutamia Frantsilan tuotteita, ja haluan ensin nostaa ihanan kehäkukka-porkkanaöljyn esiin.

Ihoöljy edistää ihon uusiutumista sekä auttaa ihoa päivettymään ja samalla myös rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen.

Kehäkukka sisältää paljon antioksidantteja ja rauhoittaa tulehtunutta sekä ärtynyttä ihoa tehokkaasti. Sekä luomukehäkukan- että porkkanan uutokset sisältävät paljon alfa-ja beetakarotenoideja. Karotenoidit edesauttavat ihossa melatoniinin tuotantoa ja näin iho päivettyy kauniimmin.

Kehäkukan sekä porkkanan uutteet on lisätty argaani-,jojoba-,manteli- sekä auringonkukan siemenöljyyn ja näinollen iho saa paljon kosteutusta myös osakseen. Öljyn voi käyttää kasvoille sekä vartalolle mutta itse ehkä pihistelen ja käytän vain kasvo-ja dekolteeöljynä tämän.

Olen huomannut että kehäkukka sopii omalle iholle mainiosti ja tämä öljy on ollut oikein passeli itselle. Koostumus on napakka muttei liian paksu ja öljy imeytyy hyvin. Iho tuntuu kimmoisalta,kosteutetulta sekä tuntuu että ihon luonnollinen sävy paranee päivä päivältä. Olen hyvin ristiriitaisesti aina kasvoöljyihin suhtautunut,ne kyllä kiinnostavat mutta tuotteelle täytyy olla paikka omassa ihonhoidossa ja öljyn läträämiselle jokin funktio. Tämä on auttanut ihossani erityisesti ärtyneisyyteen,kuiviin kohtiin sekä iho näyttää eloisammalta. Ilahduin öljyn hyvin miedosta tuoksusta, tuote ei itseasiassa juuri miltään tuoksu ja hyvä niin. Monet kasvoöljyt ovat todella voimakkaasti hajustettuja ja se tekee niistä ikävän käyttää. Vaikka pidänkin tuoksuista, en niitä kaikkialle tahdo.

Kerroinkin jo että öljy imeytyy nopeasti ja ainakin itsellä toimii hyvin meikinkin alla.

Erityisen kiinnostunut en auringonotosta ole, joten tuohon päivettymiseen en osaa ottaa itse kantaa. Porkkana ja sen sisältämä karoteeni on tunnetusti edistää rusketusta joten tutkimukset puhuvat sen puolesta että apua tästä öljystä löytyisi. Tehokas tämä öljy ainakin on ihoa rauhoittamaan, omassa ihossa on välillä ihan jopa kosketusnäppyjä ja tämä öljy vie kutinan nopeasti pois sekä auttaa punoitukseen.

Öljyn voi käyttää aamuin sekä illoin ja tämä on turvallista käyttää jopa limakalvojen hoitoon.

Frantsila on suomalainen vuonna 1981 perustettu perheyritys jonka valikoimista löytyy eteerisiä öljyjä,parfyymeja sekä ihonhoitotuotteita. Frantsilan tuotteista huokuu herkkyys sekä arvostus Suomen luontoa kohtaan ja jokin pieni mystiikkakin brändin yllä leijuu. Purkit sekä pakkaukset ovat todella kauniita ja jotenkin huokuu Suomen kesän upeutta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *