Paras kuivashampoo i-k-i-n-ä!

Saatu pr-näytteenä

En liiottele, aivan paras kuivashampoo on tässä. Tämä ei pölyä, ei tee hiusta harmaaksi, ei vaadi häivyttelyä eikä kutita hiuspohjaa eikä nenää. Freesaa oikeasti hiusta ja tekee rehellisesti puhtaamman tunnun, painottomasti. Kyseessä on siis kotimaisen Four Reasonin Sensitive Dry Shampoo Foam, eli vaahdon muodossa oleva kuivashampoo.

Ilmava, kevyt vaahto viedään hiuspohjaan ja hierotaan, ja kun tuote on kokonaan kuivanut niin hiuksen rasvaisuus on poissa. Itse en juurikaan ole perinteisistä kuivashampoista saanut muuta irti kun käytön muotoilutuotteena mutta tämä on ihan toista maata. Ihan mieletön tuote.

Kuivashampoon teho perustuu luonnolliseen riisitärkkelykseen joka tehokkaasti imee itseensä rasvaa.

Tuotetta käytetään kuiviin hiuksiin ja viedään käsin tyvialueelle ja harjataan hiukset. Tämän jälkeen hiukset voidaan muotoilla normaalisti.

Vaahto on kätevä viedä sinne minne oikeasti freesausta tarvitsee, toisin kun suihke menee helposti muuallekkin. Esim.pelkän otsatukan tai ohimoalueen työstö raskaalla aerosolikuivashampoolla on työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Vaahto on koostumukseltaan selkeästi kevyempää ja tunne päänahassa on miellyttävämpi.

Itse en ole vuosiin käyttänyt tuoksuvia kuivashampoita koska ensinnäkin niissä tuoksut on usein todella voimakkaat, parfyymiset sekä pitkäkestoiset. Itsellä siis osa tuoksuista käy pahasti henkeen ja nyt olen joutunut rajaamaan kuivashampoista pois jo pölyävätkin. Tämä ei tuoksu, ei leviä ympäriinsä sekä oikeasti toimii. En varmaan pystyisi enempää hehkuttamaan tätä, kannattaa siis kokeilla itse.

Kuulin vinkin että kannattaisi laittaa kuivaan vastapestyyn hiukseen ja päivän pari voittaa pesuvälin kanssa.

Tämä on superedullinen, 200 ml purkki maksaa 12.90e eli mielestäni ihan mieletön hinta-laatusuhde. Parasta tässä kuitenkin on että tämä sopii kaikille hiuslaaduille sekä mitoille, jopa todella lyhyelle hiukselle, sellaselle johon ei voi edes unelmoida suihkuttavansa kuivashampoota.

Aikamoista ylistystä mutta olen niin innoissani tästä, ja omasta mielestä tätä ei voi verrata mihinkään vastaavaan tuotteeseen joten nyt on kyllä Four Reasons ylittänyt odotukset.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *