Paul Mitchell Anti-thinning trio

Olin kahdesta syystä innoissani siitä että Paul Mitchelliä maahantuova Miraculos tarjosi näitä tuotteita testiin. Ensimmäinen syy oli se että Paul Mitchell oli ensimmäinen sarja hiustenhoitotuotteita minkä oikeesti huomasin helpottavan hiusteni laittoa ja toinen syy oli se että vaikka kyseessä on anti-thinning sarja, mainospuhe oli rehellistä ja siinä keskitytään päänahan hoitoon. Minullahan ei ole ohuet hiukset, vaan päinvastoin oma hius on tuuhea ja yksittäinenkin hius on todella paksu, eli miksi siis lähen näitä tuotteita kokeilemaan? No, aina kun stressaan, alkaa ohimoilta hiukset katkeilla, ja ohentua. Nyt on poikkeuksellisen stressaava hetki elämässä ja sen lisäksi on hormoonitoiminta hieman sekaisin, joten lähden siitä ajatuksesta että saisin erityisesti ohimoille lisää karvaa.

Hiustenlähtöön tai ohenemiseen on useita syitä noiden mainitsemieni lisäksi, esim. geeniperimä, ikääntyminen, lääkitys sekä hiuspohjan ongelmat.Yhtä kaikki, aika monet meistä jossain kohtaa on kärsineet hiustenlähdöstä, ohenemisesta tai päänahan kuivuudesta, ja lupausten mukaan nämä tuotteet auttaisi kaikkeen näistä, kuulostaa mainiolta.

pm2.jpg

Paul Mitchell ei markkinoi näitä tuotteita soluteknologialla,avaruustermeillä, lääketuotteina tai muokatuilla ennen/jälkeen kuvilla. Simppelisti tuotteiden idea on kolmivaiheinen:1 vaihe ehkäisee hiustuppien kutitustumista, toinen vaihe auttaa laajentamaan hiustuppea ja vahvistamaan hiuksen rakennetta ja kolmas auttaa muuttamaan hiuksen kasvusykliä viiden eri tehoaineen(apilankukkauute, australialainen kakadumarja,herneen peptidit, kurkuma sekä ginseng) avulla.

pm4.jpg

Scalp care anti-thinning shampoo kosteuttaa ja stimuloi hiuspohjaa. Tehoaineina toimii ginseng, australialainen kakadumarja sekä kurkuma.Ideana on tuuheuttaa hiusta sekä samalla hoitaa hiuspohjaa ja tehdä yksittäisestä hiuksesta paksumman näköinen sekä tuntuinen. 

Olen vastaavia tuotteita testannut ja ne on aina tuntuneet hieman hassulta, vähän jopa ikävältä päänahassa mutta tämä ei tuntunut kuin hieman viilentävältä. Myöskin tuuheuttavat tuotteet monesti on aika peseviä ja hius tuntuu monesti narskuvan puhtaalta niiden jälkeen. Tätä myydään hellävaraisena pesuteholtaan ja siltä se myös tuntui pestessä.Hius ei ollut ollenkaan kuivan tuntuinen. 

pm3.jpg

Kätevään pumppupulloon pakattu scalp care anti-thinning conditioner taas on tehty vahvistamaan hiusta. Toimintaperiaatteena on kosteuttaa päänahkaa sekä vähentää hiusten katkeilua latistamatta kuitenkaan hiusta. 

Sama tässä kun shampoossakin, yleensä tuuheuttavat sarjat ei hoida millään tapaa hiusta ja tuuheuttavien tuotteiden jälkeen monesti hiuksia saa repiä auki, mutta tässä on hyvä hoitoteho sekä selvittävyys kuivemmallekkin latvalle. Olen todella yllättynyt tästä koska olen testannut AIKA monia vastaavia ja ne on AINA joko kuivattaneet hiusta tai tehneet siihen rapsakkaa rakennetta.

pm5.jpg

Kolmas vaihe eli uudistaminen tulee hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen scalp care anti-thinning tonicin muodossa.Tässä idea on edistää hiuspohjan hyvinvointia sekä ehkäistä hiusten ohenemista. Tuote auttaa hillitsemään hiuspohjan rasvoittumista sekä stimuloida hiuspohjaa. 

Tuote ravistetaan hyvin, käytetään kaksi kertaa päivässä päänahkaan ja ei huuhdella pois. Suihkutetaan suoraan hiuspohjaan ja sormin hierotaan hiuspohjaan kauttaaltaan.

Päänahka tuntui mukavan raikkaalta tämän kolmivaiheisen hoidon jälkeen ja vielä en osaa sanoa muuta tästä triosta kun sen että pesukokemus oli miellyttävä, hius tuntuu ilmavalta sekä jäntevältä ja fiilis pesutuloksesta on freesi ja mukava. Samoilla sanoilla kuvailisin myös trion tuoksuja, freesi ja mukava,kuten kaikissa Paul Mitchellin tuotteissa mitä olen testannut.Paul Mitchell on tunnettu siitö että vastustaa eläinkokeita ja tarjoaa lemmikeille myös pesutuotteita, kuinka söpöä!Meidänki kissit on pesty joskus PM tuotteilla, mutta kissan peseminen vei huomion siitä millaisia itae tuotteet oli:D

Testailen hetken ja raportoin myöhemmin kuinka hiukset ja päänahka voi, mutta nyt jo on hyvin positiivinen kuva näistä tuotteista!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *