Pehmeät pusuhuulet

Olen täsmänaamioiden ystävä sekä kärsin kroonisesti kuivista huulista ja tykkään testata uusia merkkejä joten tämä kauneutta.comilta tulleessa pr-paketissa ollut nügg merkin huulinaamio lähti saavuttuaan käyttöön saman tien.

Kookosöljyä,sheavoita sekä lakritsijuuriuutetta sisältävä naamio on koostumukseltaan täysin erityyppinen kun aiemmin testaamani huulinaamiot. Tämä tuntuu vain sheavoilta,ei jätä huulia tahmeaksi eikä kiiltäväksi(tahmasuus ei ole todellakaan kiva yöaikaan,en tahdo sotkea tyynyliinoja enkä hiuksia huuliini liimautuneena).

Huulilla voide tuntuu hieman viileältä sekä omia huulia sekä ympärysihoa hieman kirveli tai kihelmöi alkuun mutta pistän sen sen piikkiin että huuleni ovat siis to-del-la kuivat.

20180602_203715.jpg

Itsellä on erityisesti huulenympärykset myös olleet superkuivat ja tämä on helppo ja miellyttävä levittää myös hieman huulten yli. Naamio ei juurikaan tuoksu tai maistu muulle kuin sheavoille vaikka vähän toivoin että tuo kookosöljy olisi tullut edes tuoksussa esiin. Mutta siis mahtava juttu että väriaineet sekä synteettiset tuoksut on riisuttu,en todellakaan valita tuoksuttomuutta.

20180602_230517.jpg

Erityisesti nimenomaan huulilla käytettävissä tuotteissa luonnonmukaisuus on iso plussa, ja suukkojeni kohde neiti 1veekään ei saa turhia kemikaaleja.

20180602_222845.jpg

Yönaamiona käytettynä huulet on aamulla luonnollisen pehmeät eikä tästä naamiosta jää ”kalvoa” sotkemaan lakanoita. Tämän siis voi käyttää tehovoiteena yön yli tai ihan normivoiteena pitkin päivää.

Yllättävää kyllä, tämä toimii hyvin myös mattapunien alla! Pidän mattapunista kovasti mutta se ei vaan toimi jos huulet ei ole hoidetut. Kuivat, repeilevät huulet ja erityisesti nestemäiset mattapunat on aika kauhean näköinen yhdistelmä ja vaikka sävy olisi kuinka kaunis tahansa, ei se todellakaan pääse oikeuksiinsa. Mattapunien allehan ei todellakaan käy mitkä tahansa hoitotuotteet,kokemuksesta voin kertoa että huulirasva ja kirkkaan punainen mattalakka on pari kertaa tehneet tepposet ja punainen väri karkasi pieniin huulten ympärillä oleviin juoviin(aika horror huomata kesken päivän tällänen).

Nügg oli aika vieras merkki itselle, mutta varmasti tulen muutakin merkiltä testaamaan. Ihonhoitotuotteita merkiltä löytyy laajasti ja muutama naamio kotona odottaakin korkkaamistaan.

Erityisesti pidän helposta sotkemattomasta koostumuksesta,hyvästä kosteutustehosta sekä luonnonmukaisuudesta. Ja onhan tuo pakkauskin söpö kuin mikä!

20180602_222946.jpg

(Hauska kultainen pallo oli muuten TODELLA haastava kuvata, sisätiloissa kuvasin sotkuista himaa ja pihalla suurimpaan osaan kuvista sainki auton ja oman resting bitch faceni sekä puhelimen kuvaan mukaan.)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *