Pikkujoulumeikki ja Maybelline arvonta

Alohair

 

Olen usein sanonut etten juurikaan käytä luomiväriä koska toinen luomeni laskeutuu aika raskaasti. Tämähän on sinänsä valhe koska käytän aika useinkin luomiväriä,sipaisen päivittäin jotain yksittäistä sävyä luomille mutta mitään supernäyttäviä taideteoksia omilla luomilla ei nähdä. Oma tyyli on selkeä, hieman jopa graafinen ja meikkini sekä arjessa että juhlassa on aika selkeä.  

Sain Maybellinelta testiin pari pikkujoulumeikin kulmakiveä, monitoimipaletin sekä 2 upeaa huulituotetta. Settejä tuli kaksi, toinen itselleni sekä toisen setin jollekin onnelliselle arvottavaksi. 

Settiin kuuluu upea Total Tempation luomiväri/highlighterpaletin, jossa onkin juuri niitä sävyjä joita usein itse käytän eli mm. persikkaa, mauvea, pehmeää ruskeaa. Tällä saa sekä lämminsävyisen että viileämmänkin  silmämeikin sekä paletissa on kaksi highlighteria.

Pikkujoulumeikkiin kuuluu punaiset huulet oleellisesti ja arvontavoittoon kuuluu ihana joulunpunainen Color Sensational mattahuulipuna sävyssä 970 daring ruby sekä aivan upea Vivid Hot Laquer huulikiilto sävyssä 72 Classic.

Itsehän vannon punaisten huulien nimeen ja nämä molemmat on kyllä aivan ihanat, yhdessä tai erikseen. 

Tein paletilla itseni näköisen eli yksinkertaisen (niin monella tapaa, ha haa!) persikkaisen silmämeikin, joka korostaa kivasti vihreitä silmiäni. Punaset huulet käy kivasti raikkaaseen meikkiin ja tämä on itselle hyvin itteni kotoisa meikki. Rento, raikas mutta juhlava. 

Itsehän en päässyt pikkujouluihin tänäkään vuonna joten haluaisin kuulla teidän mieleenpainuvimmat pikkujoulumuistot! 

Eli kerro jokin hauska, nolo, kamala tai muuten unohtumaton pikkujoulumuistosi 17.12 klo 18.00 mennessä niin osallistut arvontaan. 

Oma noloin pikkujoulumuisto on vuosien takaa, lähdin muka fiininä ulos kynähameessa, saumasukkahousuissa ja kauluspaidassa ja sain ihan selvinpäin ollessa hajoamaan vaatteeni yksi kerrallaan. Ensin hajosi kynähame saumastaan, kauluspaidasta irtosi nappi rintojen kohdalta ja tottakai sukkiksetkin repesi. Ilta päätty lyhyeen kun en vaan ilenny olla repaleisena ihmisten ilmoilla. Mutta muistaakseni tukka oli kuitenkin hyvin.

 

 

Kommentit

Smeo (Ei varmistettu)

Yksi hauskimmista pikkujouluista oli työporukan kanssa 7v sitten :) Selvin päin, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Pelailtiin seuraleikkejä, jaettiin pj-lahjat, naurettiin vedet silmissä ja tietty laulettiin illan päätteeksi karaokea :D

Purkkisirkussonja (Ei varmistettu) http://stoori.fi/purkkisirkus

Työpaikan pikkujoulut ovat olleet aina hauskoja! Niistä on paljon hyviä muistoja :)

Sesse (Ei varmistettu)

Haha no tän vuoden ainoat pikkujoulut oli kotona siskoni kanssa, tarjoilutkin oli vähän niin ja näin koska nimettiin ilta pikkujouluillaksi vasta jälkikäteen :D

IronIpa (Ei varmistettu)

Työpaikan pikkujouluun oli panostettu kunnolla; kokonainen ravintolamaailma oli varattu vain meidän käyttöön ja porukkaa saapui ympäri maakuntaa bussikuljetuksin. Ruoat ja juomat firman piikkiin, tunnelma katossa ja KAIKKI pikkujoulukliseet tuli nähtyä (ja vähän koettuakin, hups!). Olen nykyään töissä kaupungilla ja meillä ei ole pikkujouluja ollenkaan, tähän ankeuteen kyllä kelpaisi meikkipalkinto lohdutuksena;)

Lillil89 (Ei varmistettu) http://lillinelamassa.blogspot.fi/

Työpaikan pikkujoulut ovat olleet aina kivoja, mutta onneksi ei mitään kamalaa tai noloa ole tapahtunut :).

Paulies (Ei varmistettu)

Noloin muisto on ehkä se, kun oltiin tyttöjen kanssa lähdössä pikkujouluihin ja kaverini suihkutti hajuvettä päälleni, etten haisisi hielle. Tuli tuoksua aivan liikaa! No, olihan se kuitenkin merkkihajuvettä!

Helena457 (Ei varmistettu)

Hahaa, tämä muisto on tämän vuoden pikkujouluista parin viikon takaa. Pikkujoulut itsessään oli hieno tilaisuus, hyvää ruokaa ja lasi viiniä. Hyvin sivistynyttä ja jees. Tulin puolen yön maissa kotiin, mieheni on hereillä ja kertoo että hänellä on norovirus. Menee tunti-pari, niin itsekin alan oksentaa :D Onneksi ei tapahtunut itse juhlissa vaan ehdin kotiin.
Meikkipaketti näyttää ihanalta!

Jannna (Ei varmistettu)

Mun mieleenpainuvin pikkujoulumuisto on "raksaäijien" pikkujouluista, jossa työskentelin joskus tarjoilijana/ baarityöntekijänä.

Unohtumatonta tästä tekee se, että he eivät olleet "maineensa veroisia", vaan erittäin mukavia ja hyvätapaisia :)

Voi ei, tuota sun pikkujoulua! Voin vaan kuvitella...

Eve_ (Ei varmistettu)

Mä en oo vielä koskaan viettänyt pikkujouluja, joten mitään noloja tai hauskoja tarinoita ei ole. Toivottavasti pääsisin ensi vuonna viettämään pikkujouluja jossain kivassa porukassa :)

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Varmaankin ne nollalinjalla ollessa tapahtuneet kompastelut ovat parhaiten mielessä xD

smettis (Ei varmistettu)

No tämä tapahtui pikkujoulujen jälkeen yöllä kotona, kun en saanut itse mekon vetoketjua selästä auki ja toinen osapuoli oli vielä omissa pikkujouluissa, joten nukuin sitten mekko päällä aamuun asti :D

Alohair
Alohair

Onnea,voitto napsahti!

smettis (Ei varmistettu)

Jees, mahtava uutinen :) Vastattu tänään aiemmin lähettämääsi sähköpostiisi.

smettis (Ei varmistettu)

Moikka! Tämän postauksen arvontapalkintoa ei ole vielä kuulunut, tuliko sähköposti, jossa oli osoitteeni, niin perille?

anna s. (Ei varmistettu)

Onneksi ei mitään hirveän noloa ole koskaan sattunut, sukkahousut joskus revenneet mutta pitäpä tuosta :D

hilkka (Ei varmistettu)

Ei ole onneksi mitään kamalan noloa koskaan tapahtunut, portaissa kaatunut, mutta ei mitään sen kummepaa :)

Tapsi (Ei varmistettu)

Ei muistu mieleen mitään erikoista.

Kommentoi