Positiivisesti yllättävä J.Mäki Professional

Sisältää pr-näytteitä.

Nyt ei pidä antaa vaatimattomin pakkausten hämätä,sisältö on täyttä kultaa!

Naamio tuli Betteboxissa ja hehkutettuani sitä somessa, J.Mäeltä kysyttiin että haluaisinko testata sarjan shampoon ja hoitoaineen myös. Ja minähän halusin!

Kyseessä on repair-linja eli hiusta korjaavia tuotteita nämä. Rakennepaikkaavat shampoo sekä hoitoaine sisältävät keratiinia sekä useita ravitsevia öljyjä (mm.makadamia sekä argan). Shampoo tuntuu tehokkaasti hoitavalta ja koostumus ei vaahtoa älyttömästi joten hieman joutuu työstämään ainetta hiukseen. Pidän itse nimenomaan niistä pesutuotteista jotka kyllä pesevät mutteivat vaahtoa luvattoman paljoa. Hoitoaine on todella paksua tavaraa ja hoito teho jopa superkuivalle latvalle on yllättävän hyvä.Hiukset tuntuvat sekä näyttävät todella hyvältä kun käyttää koko tätä kolmikkoa yhdessä.

J.Mäen tuotteet ovat parabeenittomia, sulfaatittomia sekä sisältävät uv-suojan. Itsellä välillä sulfaatit selkeästi ärsyttää päänahkaa, ehkä herkistymisen vuoksi tai siksi että sulfaatit pesevät hiukset liian puhtaiksi ja ihon kosteustasapaino häiriintyy.

Nämä molemmat selkeästi ravitsevat sekä sijoittavat hiusta ja ovat oikein mainiot tuotteet jopa todella kuivalle sekä rakennevaurioiselle hiukselle. Nämä muuten sopivat myös vegaaneille.

Shampoo ja hoitoaine on hyvät mutta tämä naamio on mieletön! Paksu koostumus on todellakin jankkia, vaikka pakkauksen kääntäisi ylösalaisin ei se sieltä tipu. Todella siloittava,hoitava sekä ravitseva naamio tuo hiuksiin tervettä kiiltoa sekä elinvoimaa. Paras pitkiin aikoihin testaamani naamio. Ohjeellinen vaikutusaika on 10-15min mutta tehon näkee muutamassa minuutissakin. Eli toimii sekä pikahoitona että pidemmän kaavan käyttääkin. Paksu koostumus on siitä ihana että tämä on niin helppo laittaa juuri sinne mihin hoitoa tarvii mutta brändin raaka-aineet on poimittu ihonhoidosta joten tuotteet hoitavat samalla myös päänahkaa.

J.Mäki Professionalin tuotteet ovat myynnissä valikoiduista kampanjoista,eli vaatii hieman salapoliisityötä mikäli brändistä kiinnostuit.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *