Pura Kosmetica, italian ihmeet hiustenhoitoon

pura1.jpg

Sain Italialaisen Pura Kosmetican maahantuojalta muutaman tuotteen testiin ja olin jo ennen paketin saapumista ihastunut simppeleihin, tyylikkäisiin pakkauksiin. Kampaamoista saatava Pura Kosmetica uskoo luonnollisuuteen ja kaikki tuotteet ovat parabeenittomia eivätkä sisällä sls tai sles yhdisteitä, minkä perään paljon tänä päivänä kuulutetaan.  Firma on ylpeästi italialainen ja luottaa osaamiseensa luonnonymmärtämisessä sekä alueensa kasvillisuuden hyödyntämisessä kauneudenhoidossa. Tuotteita Puralla on valtavasti, joten varmasti jokaiselle löytyy sopiva tuote sarjasta. Sain testiin kolme tuotetta, all in one multi benefit spray maskin, pure nutri lumia naamion sekä argan öljyn.

pura3.jpg

Tuo all in one multi benefit spray mask onkin jännä tuttavuus, se lupaa korjata vahingoittuneet hiukset, poistaa sähköisyyttä, suojaa lämpökäsittelyiltä,helpottaa hiusten suoristamista, tuo kiiltoa, suojaa väriä, selvittää hiukset, vähentää kaksihaaraisia, helpottaa muotoilua sekä on nopea käyttää. Tuotteen voi laittaa kuivaan tai kosteaan hiukseen. Itse olen käyttänyt kosteaan hiukseen, föönin alle. Aika lailla on tuote lupauksensa lunastanutkin! Vaikka tuote on spray-pullossa on se kuitenkin sen verran jämäkkää että suosittelen laittamaan käden kautta hiukseen, jotta saa tasaisemmin tuotteen levitettyä. Ajattelin alkuun koostumuksesta päätellen että tuote on liian raskas omalle hiukselle mutta ei todella ollut. Hiuksesta sai föönattua todella kuohkean ja ilmavan ja samalla hyvin hoidetun. Aina kun käytän tätä tuotetta niin joku tulee kysymään mitä parfyymia käytän, eli kertonee jotain tuoksusta siis.

pura4.jpg

Perinteisempi poishuuhdeltava pure nutri lumia naamio on kanssa mainio kiillonpalauttaja ja tehohoitaja hiukselle. Käytän joka toisessa pesussa yleensä naamion hoitsikan tilalla ja tämän jäljiltä hius oli todella helppo muotoilla, sekä kiilto on todella kaunis. Kun hius näyttää terveeltä ja siinä on luonnollinen kiilto, on hiusvärikin parhaimmillaan silloin.

pura2.jpg

Puran argan öljy on omalle hiukselle ja tämän hetkiselle mitalle loistava. Ei liian hoitava mutta tarpeeksi kuitenkin. Jättää hiuksen todella terveen näköiseksi(oma hius ei ole varsinaisesti kiiltävä tai terveenoloinen,joten tässä tukassa tuotteiden tehot todella testataan) ja jopa raudankin jälkeen kiilto on tallella. Argan öljyjähän voi myöskin käyttää kosteaan ja kuivaan hiukseen,itse käytän useimmiten kosteaan mutta välillä tiputan muutaman tipan käsiin ja hieron käsissä niin että saan kuivan hiuksen pintaan vain vietyä tuotteen. Yhteenvetona voin sanoa että todella hyvältä vaikuttaa tämä sarja!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *