Redkenin tehotrio katkeilevia hiuksia vastaan

Tuotteet saatu Piece of Hair verkkokaupasta

Sain testiin kiinnostavia tuotteita Redkeniltä, Redken on itselle oikein tuttu brändi kampaaja-ajoilta. Työskentelin merkin tuotteilla vuosia ja sarja on hinta-laatusuhteeltaan mitä mainioin. Redken on todella laadukas, jatkuvasti uudistuva sarja jolta löytyy moniin ongelmiin ratkaisukeskeistä hiustenhoitoa sekä oivallisia täsmätuotteita. Sekä pesu-että hoitotuotteissa ja myös muotoilutuotepuolella.

Redkenin Extreme Lenght on hiuksia vahvistamaan kehitetty sarja, joka korjaa hiuksessa olevia vahinkoja sekä ennanlta ehkäisee hiusten rakennevaurioita. Näin saat hoidetut hiukset tyvestä latvaan ja tämä on unelma niille kellä on hiuksessa rakennevaurioita mutteivat suostu pituudesta luopumaan kasvatuksen toivossa.

 

Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine sekä jätettävä hoitovoide. Kaikissa on ihana, hyvin Redkenille ominainen raikas tuoksu. Kaikissa näistä tuotteista on biotiinia, jonka uskotaan stimuloivan hiusten kasvua sekä tekevän hiuksesta paksumman.

 

 

Shampoo vaahtoaa hyvin , pesee hellävaraisesti ja jättää hiukset jo pelkän pesun jäljiltä aika miellyttävän tuntuisiksi. Ei sillä että hoitoainetta ikinä skippaisin mutta yllättävän kiva sellaisenaankin.  Tämän luvataan edesauttavan myös hiuspohjan terveyttä mutta siihen en varsinaisesti osaa ottaa kantaa koska ihme kyllä, en ikinä ole kärsinyt mistään hiuspohjan ongelmista. Shampoo on niitä kosmeettisia tuotteita joita on todella vaikea arvioida sanallisesti koska perusfunktio on pestä hius puhtaaksi joten tein pienen ihmiskokeen tässä syksyn mittaan. Käytin näitä 2 viikkoa ainoina pesu-ja hoitotuotteina, huomasin hiuksen kunnossa eron jo siinä, verrattuna aikaisempiin kampaamotason tuotteisiin eli tajusin jo siinä että käsissäni on loistavat tuotteet mutta päätin pestä välissä viikon verran markettishampoolla ja hoitoaineella joten arvata saattaakin että kuilu syveni syväksi tehojen välillä. En pysty painottamaan laadukkaiden tuotteiden tuomaa eroa sekä hiuksen ulkonäköön, tuntuun , käsiteltävyyteen sekä vaikkapa hiusvärin kestävyyteen.

Äärettömän hyvin hiusta vahvistava trio ennalta ehkäisee hiuksen katkeilua jopa 81% ja vaikea itse prosentuaalista arviota antaa omasta hiusten kuntoutumisprosessista mutta olen hauraissa etuhiuksissani huomannut selkeää vahvistumista. Hius tuntuu vahvemmalta, siinä on elastisuutta, joustavuutta sekä jäntevyyttä huomattavasti enemmän kuin ennen käyttöä. Erityisesti tosiaan noissa etummaisissa hiuksissa eron tuntee ja näkee todella selvästi. Redken on laatuunsa nähdn edullinen ja tämän ohv Piece of Hairilla on 24.00e.

 

 

Hoitoaine selvittää todella tehokkaasti ja hius jää pehmeäksi ja kiiltäväksi. Risiiniöljyä sisältävä hoitoaine on aivan loistava ja hiuksiin tulee todella ravittu fiilis. Olen aiemmin käyttänyt Redkenin Extreme sarjaa joka on selkeästi enemmän perinteisen rakennepaikkaavan tyylinen sarja, loistava sekin mutta vaatii rinnalle tehokkaasti kosteuttavan sarjan. Tämä puolestaan riittää aivan yksinään, rakennepaikkavaat tuotteet sisältävät usein proteiinia joka idea on vahvistaa hiusta ja esim.oma karkea kova hiukseni helposti kovettuu liikaa (jonka seurauksena myös on katkeilu) jos kosteuttavat tuotteet unohtaa.

Extreme Lenght tekee kaiken, hius vahvistuu mutta tosiaan säilyttää samassa  kuitenkin kimmoisuutensa sekä pehmeytensä. Täytyy sanoa että tuo risiiniöljy on itselle tuttu ainesosa muttei äkkiseltään tule mieleen että muistaisin hiustenhoitotuotteissa sitä nähneeni. Olen jopa joskus miettinyt että se olisi täydellinen raaka-aine esim.latvasuojatuotteelle ja olin todella iloinen että tänne se oli tiensä löytänyt! Piece of Hairin verkkokaupassa tämän ovh on  25.50e.

Siinä missä rakastan seerumeita ihonhoidossa niin rakastan jätettäviä tuotteita hiuspuolella. Tämä  hoitovoide sisältää soijaproteiinia ja väittäisin että tämä on oleellisin näistä tuotteista nimenomaan hiusten katkeilun ehkäisemisessä. Nopeasti hiukseen imeytyvä voide hoitaa hiusta, auttaa hiusta sulkeutumaan sekä ehkäisee hiuksen haaroittumista.  Tämän käyttö on mitä simppeleintä, laitat noin kolikon kokoisen määrän voidetta pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoilet haluamallasi tavalla.

Tälle tuotelinjalle luvataan 78% ennaltaehkäisy hiusten haaroittumista vastaan ja vaikken voi heittää tieteellisiä tuloksia numeroiden muodossa niin olen kyllä huomannut erityisesti latvani napakoituvan. Erityisesti hiusta kasvattaessa hoito on ensiarvoisen tärkeää ja toki myös latvan käyttäminen sillon tällöin ammattilaisella mutta hyvä kotihoito on kaiken a ja o. Hiuksia käsitellään, meillä vaihtuva ilmasto tekee tepposensa ja hius on tähän vuoden aikaan erityisen kovilla kun sataa vettä, ilma pakastuu ja hius kokee jo monia lämmönvaihteluja siinä kun liikumme ulkona sekä sisällä saman päivän aikana. Myös huoneilma on lämmityksen takia aika kuiva ja se näkyy niin hiuksen kuivuudessa, sameudessa kuin sähköisyydessäkin.

Ohv tälle Piece of Hairilla on 28e. 150 ml purkki on riittoisa ja täysin joka pennin vöörtti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *