Ripsiseerumin tulokset näkyvissä

Olen nyt helmikuusta lähtien käyttänyt Talikan Lipocils Expert ripsiseerumia ja alku oli hankala koska hormonaalisista syistä osa ripsistäni tippui ja en saanut lähtötilannetta kuvattua. 

Huomasin nopeasti että ripseni alkavat vahvistua sekä niiden taivutus on helpompaa. Suurin ripsiongelmani on ollut jäykkyys ja en ole koskaan saanut taivutusta pysymään kun yhdellä vedenkestävällä ripsivärillä jota ei enää valmisteta. Olin muuten aika murtunut kun tämä lempimaskara katosi markkinoilta!

Talikan seerumin käyttö pitkässä juoksussa on alkanut näkyä, ripseni ovat pidentyneet sekä selkeästi vahvistuneet. Olen käyttänyt nyt vain iltaisin seerumin ja en tahdo lopettaa käyttöä. Se että ripsistä on tullut taipuisammat sekä napakammat, helpottaa kiireisiä aamujani kummasti. Nopea taivutus Shu Uemuran taivuttimilla ja kerros Lorkun Paradise Extatic vedenkestävää ripsaria päälle ja ripset on good to go. Meillä aamut on täynnä häsellystä koska 1v 4kk mimmi, aamurumba ja päiväkotiin vienti vie oman aikansa niin meikki on tehtävä nopeasti. Olen aika mörkö ilman meikkiä niin meikittömyys ei ole vaihtoehto. Vielä en oo siinä pisteessä että ilkeisin nakunaamana liikkua mutta onneksi kuvan meikki onnistuu 5 minuutissa.

Olen aivan koukussa tähän ja niin iloinen että olen tämän löytänyt! Oon taistellut tosiaan piikkisuorien jäykkien ripsien kanssa vuosia, kokeillut kymmeniä ripsareita, useita eri taivuttimia sekä pidin ripsienpidennyksiä aina silloin tällöin. Se että ripset ovat vielä pidentyneetkin on vain extraplussaa! 

puna2.jpg

Olen aiemmin tästä seerumista kirjoittanut jo keväällä ja aiemmin tänä syksynä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *