romanttinen ruusukulta

Alohair

Aina välillä iskee impulssi ja kiskasen tukkaan mitä tahansa kotonta löytyvää suoraväriä. Puristin loppuun Joicon color intensityn rose ja peach sävyt ja aikaan sain tälläsen sävyn:

 

 

Raidoissa ihana heleä vaaleanpunainen ja muuten hyvin ruusukultainen sävy! On muuten sen verran herkku että joudun kyllä hankkimaan näitä sävyjä lisää ylläpitoa varten. 

Lisää näistä sävyistä voit lukea täältä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/hint-peach

Kommentit

Lumos

Tulipa aivan ihana väri! Sopii todella hyvin ihon ja silmien sävyyn.

Alohair
Alohair

Kiitos! Aina yritän saada viileitä sävyjä toimimaan mutta ilmeisesti nää murretut lämpimät värit on kuitenkin miun juttu :D

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Upea sävy ja sopii sulle täydellisesti! ^_^ Letti on myös kaunis!

Alohair
Alohair

Kiitos! Tarpeeksi kun laittaa suolasuihketta niin pysyy iso löysä letti kasassa :D Luulen että tollanen sävy sopis myös sulle täydellisesti!

Mytty. (Ei varmistettu)

Hei muistatko yhtään missä suhteessa laitoit värejä? Tuliko hoitoainetta myös sekaan vai pelkkiä värejä? Kauanko sulla pysyy nämä sävyt hyvänä? Tilasin sinun innoittamana itsellekin pitkän haaveilun jälkeen samat sävyt. :)

Alohair
Alohair

Apua! Laitoin pinkkiä enemmän koska suurimman osan olin persikasta käyttänyt aiemmin ja laitoin muistaakseni hoitoainetta joukkoon koska massa ei olisi muuten riittänyt koko hiukseen.

Alohair
Alohair

Hups,unohin kestävyydestä sanoa että pieni vaaleanpunanen vivahde säilyi jonkun aikaa mutta noi pastellit ei yleensä oo kun muutaman pesun juttuja,ikävä kyllä.Tosin miulla ei ollu ihan blondi hiuskaan.

Kommentoi