Root cover, poispestävä tyvisuihke

Kc Professional toi markkinoille sävyttävän tyvisuihkeen, jolla saat tyvikasvun piiloon.Me suomalaiset ollaan aika vaaleaa kansaa ja tykätään kuitenkin värjätä hiuksia tummaksi.Itsehän olen ollut lähes koko elämäni(aikuisikäni siis…)tumma, siis lähellä mustaa tumma ja oisin hyppinyt,tanssinut, pomppinut you name it, riemusta jos tälläisiä tuotteita olisi silloin ollut.Tottakai kun alotin tummasta lähelle omaa tyveä-projektin, näitä alkoi tippua markkinoille.Sillon tosin tuotteet oli hieman eri tyylisiä,monesti luomiväriä muistuttavia tuotteita korkealla hintalapulla varustettuna.Nyt hinnat ja koostumus on hiottu niin että tuotteita on helppo käyttää sekä niihin rahallinen satsaus on suhteessa hyötyynsä.

Kc Professional toi markkinoille neljä sävyä: latte(vaalea ruskea),chocolate(ruskea),espresso(viileä tumma ruskea) ja black swan(musta). Itsehän en tarvitse sävyä tyvelleni koska hius on vain raidoitettu ja en koita omaa väriäni peittää, mutta näitä voi käyttää muutenkin.Kokeilinkin miltä selkeästi tummempi tyvi näyttäisi vaalean latvani kanssa.

Oma tyvi

IMG_20170605_121105.jpg

Sävy Espresso Root Cover tyvisuihkeesta.

IMG_20170610_144313.jpg

Suihkutin suihketta(jossa on muuten hyvä tarkka suutin) tyvelle niin että näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta, eikä liian ’maalatulta’.

IMG_20170610_144153.jpg

Tyvi näyttää hieman mattaiselta mutta päälle voi suihkasta hieman vaikka kiiltävää hiuslakkaa päälle, jollon saa tyvestä elävämmän.
 

IMG_20170610_144851.jpg

Hauskalta näyttää, vaikken taaskaan käyttänyt lakkaa edes sen vertaa että olisin saanut lentävät pikkuhiukset kuriin.(ps.olen viimesilläni raskaana ja superturvonneena kuvissa,juttu jäi kesken koska lähdin synnyttämään)

Sprayt on 125ml purkeissa ja hinta on maltillinen 11,90e, ja se on pieni hinta jos saa muutamia viikkojakin pidempään piiloteltua tyvikasvua.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *