Savinaamio kuivallekin iholle

Saatu pr-näytteenä.

Sain Talikan maahantuojalta testiin Pink Clay Sheet Maskin, joka on hyvin erilainen savinaamio johon olen tottunut. Rakastan itse nimenomaan savinaamioita mutta niiden käyttö herkällä kuivalla iholla on välillä haastavaa. Ensinnäkin savinaamiot ei aina sovi kuivalle iholle ja toisekseen niiden poisto iholta on välillä kirjaimellisesti raastavaa kun ne kuivavat iholle kivikovaksi. Sheet mask muodossa oleva naamio ei pääse kuivumaan iholla liikaa sekä naamion poisto on miellyttävää.

Talikan naamio pysyy miellyttävänä kasvoilla, ei kirvele eikä myöskään kiristä. Mm.tiikeriruohouutetta sisältävä naamio lupaa kirkastaa, puhdistaa sekä heleyttää ihoa.  Ja siltä iho tuntuikin naamion jälkeen, puhtaalta sekä kirkkaalta, heleys on vaikea määritellä kun on 3 vuotta univelkaa.

Naamio koostuu kahdesta osasta ja se on helppo asettaa kasvoille, vaikkakaan tämäkään naamio kasvoilla ei ole erityisen viehättävä kuten kuva kertoo. Tässä on käytetty sekä puna-että valkosavea ja tykkäsin naamiosta kovasti. Kymmenen minuutin vaikkari oli juuri sopiva aika ihonhoidolle, jopa kiireiselle mutsille. Tämä tosin pysyi kasvoilla hyvin, jopa askareita tehdessä.  Ihoni oli superkuiva testihetkellä mutta iho puhdistui, kirkastui sekä tuntui pehmeältä tämän jälkeen ja ihoon oli helppo saada kosteuttavat tuotteet imeytymään. Naamiosta jäi jämät kasvoille kun kangaspalat poisti mutta kasvot oli helppo pestä puhtaaksi, ihoa ei tarvinnut hangata lainkaan vaan lämmin vesi huuhteli jäänteet pois hellästi. Vaikka tosiaan rakastan savinaamioita niin niiden poisto ei mieleeni, se on sotkuista ja usein työlästä ja tässä nuo ikävät vaihteet jäi pois mutta sai savinaamion edut kuitenkin.

Talika on itselle rakas merkki ja tykännyt ihan kaikista testaamistani tuotteista brändiltä. Erityisesti sy-ihon tuotteet on omia lemppareita ja Talikalta niitä löytyy useita. Ja blogiani lukeneet muistavat varmaan rakkauteni Talikan ripsiseerumiin. Se on yksi niistä harvoista kosmetiikkatuotteista jota ilman en osaa olla. Talikan naamiot on hintavampia (tämä on 9,90 Sokoksella/ Emotioneissa) kuin monet muut mutta kyllä nämä on myös huomattavasti laadukkaampia kuin useimmat, ja poikkeuksetta merkin kohdalla tulee fiilis että tuotteet on tehty laadukkaasti sekä laadukkaista ainesosista. Talikalla ei ole kymmeniä tuotteita valikoimissaan vaan heillä ollaan keskitytty selkeästi siihen mitä osataan ja näin ollen ei varmaan hutituotteitakaan ole valikoimiin livahtamaan.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *