Serozinc-kasvovesi yllätti!

La roche-posayn serozinc suihke on tarkoitettu rasvoittuvalle/epäpuhtaalle iholle mutta jopa oma pintakuiva ihoni on rakastanut tätä tämän kesän! Suihke puhdistaa ja rauhoittaa ihoa moni kokee saaneensa apua meikin kestoon ja isoihin ihohuokosiin.

20180801_223238.jpg

Käytän itse kuulaita meikkejä, ohuita tuotteita ja koitan saada heleää sekä freesiä jälkeä aikaan. Vaikka en ole mattaisen ihon ystävä lainkaan, serozincin päälle saan kuultotuotteilla ihosta todella kauniin ja raikkaan. En ole se ihminen kuka haluaa ihon tukkoon puuteroida enkä edes hae täydellistä meikkipohjaa vaan tahon luonnollisen ehostuksen.

Tällä suihkeella huokoset mielestäni häivyttyvät (tai ne on ainakin helpompi meikata piiloon) ja ohutkin meikki näyttää kauniimmalta tämän päälle levitettynä. Luulin että serozinc kuivattaisi ihoa mutta ei ainakaan kesäaikaan ole sitä ongelmaa ole ollut. Yleensä välttelen rasvoittuvan ihon tuotteita viimeiseen saakka koska perinteisesti ne on olleet aikamoinen pommi kuivalle iholleni! Toki kosteutan ihoani hyvin tätä käyttäessänikin. En tiedä toimiiko talvella suihke lainkaan mutta sen aika näyttää. Omaan ihonhoitorutiiniini kuuluu niin monta tuotetta että välillä unohdan itsekin mitä olin suunnitellut naamaan lätkittäväksi.

Tähän hetkeen tämä on ollut loistava ja helteilläkin kasvot ovat tuntuneet sekä näyttäneet hyviltä. Serozinc siis rauhoittaa ihoa ja onkin siltä osin omiaan kuumuudesta sekä hikoilusta kärsivälle iholle.

Pullossa on muuten ihana suutin ja suihke jakautuu vaivatta koko kasvoille! Olen omaani säilyttänyt jääkaapissa ja ehkä jopa tarpeettoman usein suihkinut pitkin päivää kasvoilleni tässä helteiden lomassa. Oma ihoni ei ole järin rasvoittuva mutta meikin kestossa on ongelmia ollut tänä kesänä ja tässä suihke on auttanut. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *