Skincityn ihoanalyysi

Yhä useampi kosmetiikan verkkokauppa on alkanut tarjota erilaisia testejä ja analyyseja, jotta asiakkaan olisi helpompi löytää itselleen oikeat tuotteet.

Bongasin i love me messuilla Skincity-verkkokaupan, ja liike jäi mieleen koska he jakoivat uutiskirjeen tilajille lahjakasseja joista paljastui kaikkea kivaa. 

Kävin tutkimassa heidän nettisivujaan ja siellä sai tehdä ilmaisen ihoanalyysin jonka tulokset tulivat parin päivän päästä sähköpostiin. Kerroin analyysissa mm. että ihoni on pintakuiva, koitan poistaa turvotusta sy-iholta, toivoisin iholle kuulautta sekä heleyttä ja että minulle suositellut tuotteet olisivat keskitasoa hintaluokaltaan. Tykkään tälläsistä testeistä kovasti ja otan aina tuotesuosituksia mielelläni vastaan. 

skincity.jpg

Sain suosituksena Paula’s Choice sarjan tuotteita, puhdistukseen minulle ehdotettiin  Skin Recovery Softening Creme Cleanseria, kasvovedeksi Skin Recovery Enriched Calming Toneria, kuorinnaksi CALM 1% BHA Lotion Exfoliantia, seerumiksi Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serumia, päivävoiteeksi Skin Recovery Daily Moisturaizing Kotion SPF 30 & Antioxidantsia, yövoiteeksi Skin Recovery Replenishing Moisturizeria ja naamioksi Rehydrating Moisture Maskia.

Kaikki suositellut tuotteet on itselle vieraita ja mielelläni niitä kokeilisin mutta toistaiseksi tyydyn kaappini antimiin. Ehkä funtsin asian uudelleen jossain kohtaa. Hauska lisäpalvelu kuitenkin ja heti tuo henkilökohtaisemman otteen muuten ehkä hieman kasvottomaan verkkokauppabisnekseen. Suosittelen helppoa ja nopeaa testiä kaikille, ja muutenkin Skincityyn tutustumista. Sivuilla on mielenkiintoisia brändejä ja tuotteita kaikkiin iho-ongelmiin.

Sivuilla on muuten muutakin mielenkiintoista luettavaa, mm. ihonhoito-opas

skincity2.jpg

Myös firma tuo kivasti esiin omaan ideologiaan ja itse mm. vihaan kun paketti on täynnä turhaa pakkausmatskua. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *