Suklaa, aina toivottu joululahja

Alohair

Vielä mennään marraskuuta mutta pikkujoulukausi on parhaimmillaan/pahimmillaan ja nyt jo pieniä muistamisia viedään lahjaksi joten kokosin muutaman maistuvan suklaisen lahjavinkin perinteisten juhlapöydän konvehtien rinnalle.

Meillä Suomessa on mielettömiä taitajia kun puhutaan suklaanteosta! Suklaa kuuluu jouluun (ja jokapäiväiseen elämään) oleellisesti joten tässä pientä esittelyä laajasta kotimaisesta osaamisesta. 

Goodiolla on aivan upeat pakkaukset sekä mahtavat maut joita on ilo antaa lahjaksi! Laadukkaat raaka-aineet maistuvat suklaissa ja koko brändi on kautta linjan tyylikäs. Makuja on useita, eli helppo löytää jokaiselle jotain. Levyt on muuten helppo sujauttaa vaikka kirjekuoreen kortin asemasta. 

Kultasuklaan sirkkasuklaa niille kellä kaikkea jo on! Itseä kiehtoo sirkkatrendi ja tämä on hauska, hämmästystä herättävä lahja, joka varmasti ei jätä ketään kylmäksi. Ja vaikkei sirkat olisi lempiherkkua niin eiköhän suklaa tee niistäkin maistuvia! 

Kultasuklaalla on myös uusi ihana Ruby-suklaa joka on niin kaunis herkku. Kiikun kaakun sillä rajalla että raaskiiko edes syödä. Upea lahja kauneutta arvostavalle!

Dammenbergillä on ihania sokerittomia suklaita, ja useampia makuyhdistelmiä vielä. Sokeriton suklaa mielletään usein joko diabeteetikoille tai laihduttajille mutta on muitakin syitä välttää sokeria ja näin ollen nämähän ovat loistava vaihtoehto vähemmän tutulle henkilölle ketä jouluna haluaa muistaa (esim. päiväkodin henkilökunta, opettajat ja vaikka työkaverit) koska sokeriton on aika turvallinen vaihtoehto kaikille. Itse tykkään maistella eri suklaita ja pidän nimenomaan suklaan mausta, ja sokerittomassa versiossa maut tulevat jopa paremmin esiin. 

Suklaa toimii muodossa kun muodossa ja aivan loistavasti lakritsan kanssa. Chjokon upeat valkosuklaa-lakritsakuorrutetut ananakset on pakattu tyylikkääseen tuubiin ja on varmasti ihana lahja kelle tahansa. 

Aivan upeita tuotteita kaikki, ja lahjansaaja varmasti osaa arvostaa tyylikkäitä pakkauksia sekä ihania makuja. 

Kommentoi