Taistelu mustapäitä vastaan

Alohair

 

Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Vuosien taisto mustapäitä vastaan. Erityisesti nenään kerääntyy hillitön määrä mustapäitä, vaikka tekisin mitä. Olen testannut kaikki mustapäälaastarit, naamiot, peel offit, seerumit, yönaamiot ja asiaan tarkoitetut kasvovedet. Jokainen toimii mutta mustat pikku paholaiset palaa aina uudestaan. Olen puristellut sormin, pyyhkeen avulla ja komedoraudalla mutta pirulaiset palaa aina uudestaan. Tällä hetkellä käyn sotaa vastaan seuraavilla aseilla: Nivean perinteiset mustapäälaastarit, Avonin peel off naamio, kidutusvälinettä muistuttava komedorauta sekä uutena tuttavuutena Innisfreen Jeju volcanic blackhead out balm jonka idea on että tätä lähinnä huulirasvaa koostumukseltaan muistuttavaa voidetta hierotaan n. 5min niille alueille joissa mustapäitä on ja pestään pois puhdistusaineella.  Tuote 'nostaa' epäpuhtaudet pintaan ja nenän alue on puhtaampi tovin taas. Jos jollain on joku takuuvarma keino häätää mustapäät, ole kiltti ja kerro siitä! 

 

Kommentit

Hannaaa (Ei varmistettu)

Sanoisin vaan että hyväksy että iho ei ole täydellinen ja elämässä on muitakin asioita kuin nämä taistelut. Itse siis "käyn samaa taistelua" mutta ilmeisesti vähemmällä innokkuudella, tai sitten jo peräännyin. Välillä yritän poistaa enemmän ja aina en. :) Jos jollain tällainen takuuvarma ja toimiva keino olisi, tarttuisin siihen mieluusti - mutta sitä ei taida olla olemassakaan.

Alohair
Alohair

Ikävä kyllä elämäni ei ole niin ongelmatonta että nostaisin tämän suurimmaksi huolekseni :D Olen kyllä hyväksynyt ihoni virheet, kolhut,rypyt ja arvet mutta aika ajoin joku kohta ärsyttää suunnattomasti peiliin katsoessa ja tämä lienee niitä harvoja kohtia joihin oikeilla tuotteilla on mahdollisuus vaikuttaa. 

MariMin (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Sun mustapäät ei välttämättä ole mustapäitä ollenkaan. Mulla meni vuosia ennen kuin hyväksyin, että omat nenänpään pilkut olleetkaan mustapäitä vaan sebaceous filaments mitä ne ikinä onkaan suomeksi.

http://stylecaster.com/beauty/the-difference-between-blackheads-and-seba...

Alohair
Alohair

Hei,toi oli ihan uutta tietoa! Kiitti linkistä!

jennahoo (Ei varmistettu) http://www.jennahoo.com

Itsekin jatkuvasti taistelen mustapäitä vastaan. Olen huomannut sen, että kun kuorin naamani aina suihkun yhteydessä, käytän 2-vaiheista putsausta (öljy & vaahtoava) ja silloin tällöin käytän putsarin kanssa ElishaCoyn 3D Spin Cleanseriä (Clarisonin tapainen Korean vastike) niin mustapäät ei ainakaan lisäänny, mutteivät vähene. Etenkin tuon Spin Cleanserin käytön jälkeen suorastaan näkee kuinka iho on puhtaampi :)

Alohair
Alohair

Pitääkin googletella toi Spin Cleanser! Kiitti vinkistä!

Kommentoi