Talikan ripsiseerumiklassikko 70v

Talika on tehnyt 70 vuotta jo hoitotuotteita mm. ripsille ja sen kunniaksi kulttituote eli ripsiseerumi Lipocils Expert sai ihanan juhlakuosin. Tämä pakkaus on limited edition eli kosmetiikkahörhön keräilyaarre. Pakkauksessa on lisäksi ihana säilytyspussi tuotteelle.

talika.jpg

Lipocils Expert lupaa pidentää, tuuhentaa, lisätä kaarevuutta sekä tummentaa ripsiä. Olen käyttänyt tätä nyt kaksi tuubia, tämä kolmas menossa ja ripset ovat selkeästi tuuheammat sekä kaarevammat kuin keväällä. En huomaa että sävy olisi muuttunut mutta aavistus on lisää pituuttakin tullut. Käytän tuotetta säännöllisesti joka ilta ja välillä aamulla lisään myös ripsiin. Tämä toimii hyvin ”primerina” muutaman ripsarin alla, auttaen säilyttämään kaarevuuden mutta osan testaamistani ripsareista alla taas ei toimi niin hyvin. 

Huomaan selkeän muutoksen ripsien kaarevuudessa sekä taivutuksen kestossa. Ripset ovat siis jo lähtökohtaisesti kaarevammat kuin ripseni aiemmin, alkutilanne oli piikkisuorat jäykät karvat jotka vaati sekä kestovärin, hyvän taivutuksen että erinomaisen ripsarin että kaarevuus edes hetken säilyi. Nyt jopa ilman ripsiväriä ripset näyttävät joltain. Ja Shu Uemuran taivuttimilla sekä hyvällä ripsarilla saan ripsistäni jopa näyttävät, niin että kaunis kaari säilyy aamusta iltaan.

talika2.jpg

Ripset on omassa meikissä se tärkein elementti ja juuri muuten en silmiä arjessa meikkaakaan. Välillä rajaan silmät mutta silloinkin ripset ovat pääasiassa. Olen aiemmin kokeillut eri merkkien vastaavia tuotteita mutta aina on ollut jotain mikä silmiä on ärsyttänyt, joko hajusteet, öljyisyys tai helposti leviävä koostumus. Talikan tuotteissa en ole sitä kokenut ja nyt jo useampi kuukausi aktiivista käyttöä takana.

Olen tästä seerumista kirjoittanut aiemminkin ja Talikalla mm.tajuttoman hyviä kasvonaamioita, ihan vinkkinä vaan jos kasvoilla näkyy auringon kuivattama vaikutus, niin testaa ihmeessä. 

Oon tietyllä tapaa kosmetiikkajäärä ja aavistuksen merkkiuskollinen ja Talika onkin ainoita merkkejä joita uskallan silmieni lähelle laittaa. Harkitsin jo alkukesästä uudelleen ripsienpidennyksiä mutta onneksi rauhassa vaan hoidin omiani kuntoon! 

 

Limited Edition tuote saatu maahantuojalta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *