Tätä tietä rannalle, täydellisessä kesäkiharassa!

Kc Professionalsin Four Reasons sarjaan kuuluvat Black Edition tuotteet on ihan mahtavia ja en käsitä kuinka en ollut ikinä aiemmin testannut tätä Maui Beach Sprayta omaan hiukseen.Kampaajana työskennellessä myin tätä tolkuttomasti,koska poikkeuksetta kaikki kelle tätä suihkutin,ihastui tuotteen herkulliseen tuoksuun sekä rakenteeseen, jonka tällä hiukseen saa tehtyä. Suolasuihke toimii niin lyhyessä kun pitkässäkin hiuksessa ja sillä saa kitkaa ja pitoa kampauksien alle.Suolasuihkeella on monta käyttötapaa,voi suihkasta kuivaan tai kosteaan hiukseen,käy loistavasti luonnonkiharalle hiukselle,toimii föönin alla.Mainiosti käy myös paplareiden tai tadaa,lettikiharoiden pohjaksi.

beach.jpg

beach1.jpg

Kesäaikaan lettikihara on lempikampaukseni,saa mennä märällä hiuksella nukkumaan ja ei tarvitse hikoilla yhtään enempää föönin kanssa.Ja parasta kaikesta,herää rennon ihanan kiharapehkon kanssa.Eli pesun jälkeen hyvä pyyhekuivaus ja Maui Beach Sprayta reippaasti hiukseen.Tyvialueelle enemmän ja latvaan suolasuihke liukuu letittäessä sen verran ettei sinne tarvitse erikseen sitä suihkuttaa.
IMG_20170612_221210.jpg

Teen yleensä vain kaksi hollantilaista lettiä ja en tee niistä supertiukkoja koska en halua liian pientä kiharaa.IMG_20170612_221243.jpgJEE,hyvältä näyttää kihara.

IMG_20170612_221310.jpg

Jos tahtoo niin kiharaa voi boostata kuivashampoolla mutta itelle riittää nyt suolasuihkeen tuoma volyymi.IMG_20170612_221350.jpg

Ei turhan siisti,jämpti tai tätimäinen vaan täydellinen kesäkihara!

Maui Beach Spray saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *