Täydelliset laineet + instagram arvonta

 

Rakastan laineita ja nimenomaan tälläistä isoa hollywood glamour lainetta. 

laine1 (1).jpg

Kerronkin omat vinkit kestävän lainekampauksen saavuttamiseen. Toki mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toisella mutta tässä yleisiä ohjeita kiharakampauksille. 

Aloita pohjustustyö jo hiusten pesun yhteydessä. Jos kihara ei meinaa kestää omassa hiuksessa niin syy saattaa löytyä esim.liian silottavista pesutuotteista. Tuuheuttavat tuotteet on hyviä kun halutaan kestävä kampaus.

Pesun jälkeen valitse kunnon muotoilutuote. Esim. napakka muotovaahto ennen föönausta tuo jo tässä kohtaa hiukseen tukea. Suosittelen myös föönin käyttöä mieluummin kuin vapaata kuivumista koska hiuksen jännite muuttuu kun kuivaat hiuksen esim. pyöröharjan kanssa. 

Oma lemppari kihartamiseen on kartiorauta koska se on yksinkertaisesti monikäyttöisin rauta. Kartioraudan muoto on siis kartiomainen eli kärjestä ohuempi. Raudan voi käyttää molemmin päin, eli kun hiuksen rullaa niin että latva on ohuemman kärjen ympärillä, tulee latvaan luonnollisesti napakampi kihara ja kun taas kärki on enemmän tyvellä saa sinne napakkuutta. Jos hius on paksu ja raskas niin kiharasta tulee jämäkämpi kun se alkaa napakammin tyveltä. Samaan kampaukseen voi hyvin tehdä kiharaa molemmilla tavoilla. Kartioraudalla saa myös loistavasti muunneltua kiharan ulkonäköä vain vaihtelemalla kiharrattevan osion kokoa. Pienet osiot, pienempi kihara ja suuremmat osiot, suuremmat kiharat. 

Raudan alle kannattaa valita hyvä lämpösuoja, itse suosin Paul Mitchellin Hot Off The Pressiä koska se on vaan vaatimattomasti paras lämpösuoja. Ikinä ja koskaan! 

Mutta palataan niihin laineisiin, yleensä ajatellaan että laineet on löysät kiharat mutta ei, se todellakaan ole näin. Jos tahdot rehelliset laineet, täytyy pohjalla olla napakka kihara. 

kih2.jpg

Tässä kiharapohja, pientä kiharaa ja paljon. Pienissä osioissa kiharrettuina,  aina kasvoilta pois päin. Kuvassa muuten aika vahva Anita Hirvonen-fiilis mutta mielleyhtymä tukkajumalattareen ei haittaa tippaakaan! 

laine6.jpg

Uusin hiustuoteihastukseni Living Proofin Body Builder käy täydellisesti työstölakaksi lainekampaukseen. Napakka, tuuheuttava lakka jonka (pitotehoa voi itse säätää suuttimesta ) antaa hiukselle todella ilmavaa tuuheutta, napakkuutta eikä anna kiharan hajota aukikammatessakaan. 

Eli napakka kihara käydään läpi hiuslakalla ja harjataan auki aukikampausharjalla. Hiusta harjataan tovi kunnes kihara hakeutuu yhtenäisiksi laineiksi. Tämä on huomattavasti helpompaa kun miltä kuulostaa ja aukiharjausta ei kannata pelätä. Hiuksen jännite muuttuu taas harjatessa ja pienellä treenaamisella kuka tahansa oppii hiustaan käsittelemään. 

laine5 (1).jpg

Paul Mitchellin miesten sarjan Mitchin Barbers Classic on lempituotteeni hiuksen pinnan siloitteluun sekä juhlakampauksien viimeistelyyn. Vaikka tämä on ns. miesten tuote niin tässä on raikas sitruksinensitruksinen tuoksu joka käy kaikille sukupuolesta riippumatta. Upea kiilto, hyvä pito ja helppo työstää. Käytän tätä AINA ponnaria tehdessä. Laineiden kanssa tämän käytin siloittamaan hiuksen pintaa koko pituuksille, vähän jopa latvaan puristin tuomaan sinne kiiltoa. 

laine (1).jpg

Itserakkaasti totean että #hairgoals. 

laine2.jpg

Ja tadaa, nyt jollain onnekkaalla on mahdollisuus voittaa Babylissin upea kultakeraaminen Creative kartiorauta. Arvonta löytyy instagramista (@alohairblog), eli sinne siis mikäli rauta kiinnostaa.

kih5.jpg

Raudassa on kolmiportainen lämmönsäätö, viileä kärki työskentelyn helpottamiseksi ja kartion ympärysmitta on 13mm kärjestä ja paksuimmillaan 25mm. Tällä on helppo saada erikokoista kiharaa ja kaikki rennosta surffitukasta näihin täydellisiin laineisiin onnistuu!

 

Arvontavoiton sponsoroi maahantuoja Suomen Sähkötuonti Oy.

Muotoilutuotteet myös saatu pr-näytteenä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *