Täydelliset täsmäöljyt vartalolle

Saatu pr-näytteenä

Alotetaanpa nyt ihan ensin tälläisestä faktasta että vihaan vartaloöljyjä lähtökohtasesti. En oo ikinä tykännyt sotkevista vartaloöljyistä ja musta tuntuu ettei ne oo aiheuttanu muuta kun ärsytystä mussa. Ei ne imeydy, ei ne juuri kosteuta eikä ne tee muuta kuin sotkee, mutta kappas kappas, lempibrändini Clarins todisti luulon vääräksi. Sain testiin kolme vartaloöljyä eri funktioilla. Relax rentouttaa lihaksia ja sopii niin hierontaan kuin urheilusuoritusten jälkeenkin käytettäväksi, Tonic kiinteyttää sekä siloittaa ihon pintaa ja Anti-Eau puolestaan poistaa kuona-aineita, virkistää sekä auttaa väsyneitä jalkoja.

Relax on  todella hyvin ihoon imeytyvä, lihaksia (sekä mieltä) rentouttava öljy, joka kosteuttaa samalla ihoa tehokkaasti. Öljy on hieman samantuntuista koostumukseltaan kuin kuivaöljykin mutta kuitenkaan ei niin kuivaa. (Väittäsin tuota lausetta typerimmäksi blogihistoriani ajalta mutta siinä se nyt seisoo, ja tarkemmin ajatellen olen kyllä typerämpiäkin lauseita tänne heittänyt). Olen hieronut tätä öljyä niin niskoihini kuin kipeisiin olkapäihini että myös jalkoihini. Todella kiva öljy selkeällä funktiolla ja miedolla Clarinsmaisella tuoksulla (tässä on mm.basilikaa sekä kamomillaa). Varmasti täydellinen jos saisi jonkun vielä hieromaan itseään.

Ihoa kiinteyttävä tonic on mulla ollut pääasiassa yläkropan hierontaöljy, ja olen tätä niin hinkannut alleihini kuin imetyksen ryydyttämiin rintoihinkin. En ole vielä huomannut että rinnat olisivat älyttömästi terhakoituneet mutta iho näyttää kauniimmalta, tuntuu elastisemmalta sekä ihon kuivuutta ei ole. Näissä öljyissä pohjana on hasselpähkinäöljy joka pehmittää ihoa todella hyvin ja tämän luvataan myös häivyttävän raskausarpiakin. Tonicin tuoksumaailmasta löytyy mm.minttua sekä rosmariinia.

Anti-Eau on ollut mulla aika ahkerassa käytössä saapumisestaan lähtien ja onkin mun lemppari tästä triosta. Ihon muhkuroita (lue selluliittia) ehkäisevä öljy lämmittää kivasti ihoa, ja onkin ollut mun syksyn paras lämmittäjä, koska elämäni rakkaus piilottelee jossain männynkävyn takana. Öljy siloittaa, kiinteyttää sekä freesaa väsyneitä jalkoja ja nämä öljyt onkin ainoita vartalotuotteita mistä olen aikoihin innostunut. Olen ollut innostunut käyttämään tätä ja se on jo paljon se. Mulla on ollut paljon loistavia vartalotuotteita jotka on jääneet käyttämättä mutta tämän kanssa oikein odotan iltaa kun saan hieroa iholle. Toimii hyvin ihan hierontaan myös ja ohjeessa luki että tästä saa parhaan hyödyn irti kun hieroo iholle, antaa vaikuttaa ja käy viileässä suihkussa ja jatkaa siellä pyörivää liikettä nilkoista ylöspäin. Olen hieman huono noissa viileissä suihkuissa joten toistaiseksi jäänyt testaamatta.  Tästä löytyy mm.meiramin sekä kurjenpolven eteerisiä öljyjä.

Täytyy sanoa että vaikka hinta on 55e/pullo näillä öljyillä niin ostaisin silti nämä öljyt uudelleen. Todella miedot tuoksut, öljytuotteina helppokäyttöiset sekä toimivat tuotteet. Iholla näkyy funktionaalisuus, iho jää pehmeäksi ja hoidetuksi sekä kaikenkaikkiaan aikamoisia yleellisyystuotteita arkiseen hemmotteluun. Erityisesti tuo Anti-Eau on öljy minkä ostaisin lahjaksi myös tuttavapiirini naisille mieluusti. 100 ml pullo on pieni mutta öljyt itsessään riittoisia. Ainut miinus näissä on iso suuaukko pullolla, täytyy varoa ettei öljyä humpsahda liikaa kerralla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *