Tehokkaasti kosteuttavat sekä keltaisuutta taittavat tuotteet Eleven Australialta

Eleven Australian Keep My Colour Blonde tuotteet on kulkeneet mukanani reilun vuoden jo ja tartun niihin aina kun haluan tehokkaasti viilentää hiusteni sävyä. Shampoossa sekä hoitoaineessa molemmissa löytyy pigmenttiä kunnolla mutta niin löytyy myös hoitotehoa.

Keep My Colour Blonde shampoossa on sinisen pohjasävyn lisäksi erityinen ext.violet 2-aineosa ja shampoo on erityisen hyvä korjaamaan hiuksista metallin aiheuttamia värjäytymiä. Vieläkin löytyy mm. kupariputkia, jotka aiheuttavat sen että pesuvesi tekee hiukseen epäsävyjä. Eri metallit tuovat eri sävyjä hiukseen,riippuen huokoisuudesta sekä hiuksen pohjaväristä. Likaiset kellertävän sekä vihertävän sävyt ei ole toivottuja mutta niiltä ei voi välttyä mikäli pesuvesi on se mikä hiusta  värjää, mutta onneksi sävyä saa kuitenkin kotioloissa taitettua kauniimpaan suuntaan.

Shampoo taittaa tehokkaasti mutta myös korjaa hiusta vehnä-sekä soijaproteiinin avulla ja hius tuntuu ilmavalta sekä tuuhealta. Shampoo sopii niin vaalennetulle kun luonnonvaaleallekin hiukselle. Ja mikään ei estä käyttämästä myös tummalle hiukselle mikäli tahtoo sävystään viileämmän.

Keep My Colour Blonde Treatment on myös todella pigmenttistä kuten kuvasta näkyy. Sinivioletti pigmentti on kaunis ja tämä on enemmänkin tehohoito kuin perushoitsikka. Treatment sisältää makadamiaöljyä, joka kosteuttaa ja suojaa hiusta tehokkaasti. En ihan joka kerta tätä shampoon kanssa käytä koska yhdessä käytettynä näillä on todella tehokas taittokyky.

Eleven Australialla on paljon loistavia tuotteita ja mikäli haluat kuohkeaa isoa ja rentoa tukkaa, niin kannattaa brändin muotoilutuotteet katsastaa. Merkkiä on myynnissä muutamissa verkkokaupoissa sekä valikoiduissa kampaamoissa.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *