The Body Shopin huumaavat joulutuoksut

Saatu pr-näytteenä

Sain muutamia The Body Shopin joulutuotteita testiin ja voi että mitä herkkutuoksuja onkaan!

TBS.n suihkugeelit on jo käsite itsessään joten ei kai niistä enempää tuotteena tarvitse kertoa joten voidaankin keskittyä tähän upeaan kausituoksuun Juicy Peariin. Ihana mausteisen makea päärynä on samaan aikaan raikas mutta kuitenkin tässä on tiettyä tummuutta mukana. Todella hyvin juhlakauteen sopiva tuoksu virittelee jo fiilikseen suihkussa.

Juicy Pearia saa myös ekologisempana vaihtoehtona, eli palasaippuana. Palasaippua henkii tuotteena menneitä aikoja ja tässäpä perinteiseen joulusaunaan täydellinen kaveri.

Rich Plum on hyvin kuvitteellinen versio luumusta, jännän kirpeä mutta jopa mausteisen sensuelli tuoksu joka itselle upposi täysin. Olin lukenut mutamia arvosteluja tästä jo ennen kun sain tuotteet käsiini ja ajattelin että tuo lienee juuri mun juttu ja näinhän siinä kävi! Nämä TBS.n vartalojugurtit on täydellisiä koostumukseltaan ja rakastan tosiaan tätä tuoksua. Olen aika tarkka nykysin (joudun olemaan) siitä mitä huulituotteita käytän ja monet tuoksut käy kurkkuuni. Tbs.n lip butterit on poikkeuksetta olleet kivoja tuotteita jotka ei käy henkeen joten ihan luottavaisin mielin tämän korkkaan myöhemmin.

 

The Body Shopilta on tänäkin vuonna tullut mieletön kattaus upeita joulutuotteita ja kannattaakin käydä liikkeissä fiilistelemässä niitä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *