Todella siloittava hiuksiin jätettävä hoitoaine

Nyt on sellainen helmi jäänyt esittelemättä että itteänikin hävettää! Oon tätä aika monta purkkia käyttänyt ja vaikka kyseessä on kiharan hiuksen tuote niin käy silti loistavasti myös muuten paksulle, kuivalle sekä karhealle hiuslaadulle. 

Kyseessä on siis Paul Mitchellin Full Circle Leave-in Treatment joka on elvyttävä, siloittava sekä hiusta selkeästi pehmentävä hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kiharan hiuksen tuotteet on usein kaikista eniten kosteuttavia, siloittavia sekä pehmentäviä ja käyvät sekä luonnonkiharalle että permanentatulle hiukselle. Eli jos hiuksesi ovat karheat, pörröiset tai muuten kuivat ja oikeiden hoitotuotteiden löytäminen on vaikeaa niin testaa kiharille räätälöityjä tuotteita. 

curl.jpg

Paul Mitchellillä on aika vähäeleiset tuoksut kautta linjan mutta tässä on raikas, hieman kirpeähkö hedelmäkarkkimainen tuoksu. Luulen että tuoksu on monen mieleen ja itsekin tästä kovasti tykkään.

Koostumus on emulsiomaista ja pumppupullosta on helppo ja siisti annostella tuotetta sopiva määrä. Tätä neuvotaankin käyttämään reilusti (joko kosteisiin tai pyyhekuiviin hiuksiin) ja kampaamaan hiukset läpi kammalla, jotta tuote leviää tasaisesti. Itsellä emulsiomaiset tuotteet ei pääsääntöisesti ole toimineet yhtään, tuntuu ettei tuote imeydy hiukseen ja jää vaan karvan pinnalle tehden hiuksesta entistä tönkömmän käsitellä mutta tässä ei ole sitä ongelmaa vaan hius jää napakaksi mutta elastiseksi ja on todella helppo käsitellä. 

curls3.jpg

Vaikka kyseessä on hoitotuote niin tämä menee myös siloittavasta muotoilutuotteesta, ja helpottaakin hyvin föönausta. Käy erityisen hyvin kiharan puristeluun tai softerin kanssa käytettäväksi. 

Oma hiuslaatu ei varsinaisesti ole silkkinen mutta tällä pääsen aika lähelle sitä tunnetta kuitenkin. Tämä selvittää hyvin pikkutakut sekä tosiaan kuivinkin latva tuntuu hyvältä. Tällä saa kivan luonnollisen kiillon hiukseen mutta kuitenkaan en välttämättä tätä suosittelisi äärimmäisen kemiallisesti käsitellylle hiukselle, rakennepaikkaavuutta tässä ei ole. 

Tosiaan olen tätä jo vuosia käyttänyt ja muistaakseni myös pr-näytteenä saanut mutta tämän viimeisimmän hamstrasin hiusten hellimisviikoilta.

Muuten, vielä muutama sananen noista hellimisviikoista ynnä muista, vaikka itekin sieltä aina tuotteita ostan niin tavallaan koen ne hieman ristiriitaisina. Kampaajat, joilla on tietysti ammattitaitoa suositella tuotteita sekä kokemusta sekä asiakkaansa hiuksesta ja tietyn tuotteen toimivuudesta juuri tietyssä tukassa, joutuu usein ’myymään’ tuotteen asiakkaalle joka hakee sen sitten kuitenkin halvemmalla muualta. Tarkoitan sitä että kampaaja testaa palvelun yhteydessä jonkin tuotteen, kertoo käyttövinkkejä eli on käytännössä esitellyt tuotteen ja tehnyt pohjatyön ja kun sen haetaankin halvemmalla muualta niin onhan se aina pois esim. yksityisyrittäjiltä. Tästä syystä moni liike on vähentänyt tuotevalikoimaansa ja se on aika sääli. Mutta turhaan siis moralisoin kun itekin sorrun ostamaan sieltä mistä edullisemmin saa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *