Tony Moly minibling pocket hair pack

Korealaisesta kauneudenhoidosta kiinnostuneena tilasin testiin Tony Molyn minibling pocket hair packeja.

Naamiot ovat leave-in-treatmenteja eli niitä ei pestä pois ja naamio on tarkoitettu kuivalle,erityisesti lämpökäsittelyistä kärsineille hiuksille.Kuulostaa juuri omalta hiukselta joten odotukset oli kovat!

 

tonymoly.jpg

Yksittäiset naamiot on supersöpöjä mutta kohtasin ongelman kielimuurissa heti kärkeen.En käsittänyt että laitetaanko naamio kuivaan vai kosteaan hiukseen ja google ei myöskään antanut juuri mitään vastausta,paitsi juuri samaa pähkäilyä että pestäänkö hius naamiota ennen vai kuinka toimia.Koska näitä on kaksi(ja haluan uskoa näiden jotenkin ainakin toimivan) niin päätän testata molempia keinoja.

tonymoly2.jpg

Ensin kuivaan hiukseen.Kokosin ponnarin päälaelle keikkumaan jotta saan naamion napakasti paikalleen.Hiukseni on niskasta lyhyemmät ja suurin tarve hoidolle on noissa päällisosan karvoissa.

tonymoly3.jpg

Pakkauksesta löytyi tälläinen ’tasku’ja pieni kumppari jolla naamio suljetaan tiukasti ponnarin ympärille.

moly.jpg

Onneksi pakkaukseen oli laitettu kuvasarja niin vähän tajusin kuinka on tarkoitus toimia.Eli hiukset ponnarille, tasku väärinpäin käteen hanskaksi jotta hoitoaine saadaan kädellä levitettyä hiusten pituuksiin jonka jälkeen tasku käännetään ponnarin päälle ja suljetaan kuminauhalla.Vaikutusaika 15-30 min ja thats it.

tonymoly4.jpg

Kuivassa hiuksessa tämä toimi ihan ok, hiukset jäi pehmeiksi mutta aavistuksen tahmeiksi eli tuote ei täysin imeytynyt hiukseen mutta tunne ei ollut mikään häiritsevä kuitenkaan ja kun vihdoin pesin hiukset,tuntui hius todella silkkiseltä sen jälkeen.Olin jo luovuttanut toivon toimivuudesta joten kun pesun jälkeen kuoriutui ihana pehmeä kiiltävä hius,olin ihmeissäni!

Toinen testi siis kosteaan pestyyn hiukseen.Hius tuntui silkkiseltä heti mutta näin naamiota oli vaikeampi käyttää.Kosteaan ponnariin taskun asettelu oli haastavaa eikä se meinannut pysyä kunnolla päässä.

Tässä kohtaa päättelen että jos hius kuuluisi pestä ennen naamiota niin pesu olisi ollut kuvasarjassa mukana.Pidin enemmän siis kuivaan hiukseen tehdystä hoidosta vaikkakin oli hiukan tahmeat pari päivää(hyvin meni nutturalla tämä aika).

Korealainen kosmetiikka on hauskaa,leikkisää ja toimivaa, joten mikäs näitä testaillessa.Muutama muu vastaava hiuksille tarkoitettu tuote odottaa testailua,mutta kielitaidottomana joudun taas googlea laulattamaan kuinka niiden kanssa toimia.

Tilasin naamiot ebaysta, hintaa oli noin 3e/kpl.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *